ESL Switzerland language stay

Tyska sommarläger i Schweiz

Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Tyska sommarläger i Schweiz: Kurser i tyska för barn och tonåringar

Att lära sig ett av Europas mest talade och inflytelserika språk, är ett bra sätt att lägga sig i täten och att utveckla viktiga färdigheter, och att lära sig tyska i Schweiz är ett fantastiskt sätt att börja! En kurs i tyska för ungdomar eller ett sommarläger i Schweiz erbjuder möjligheten att lära ett nytt språk och prova på nya saker och utforska en ny kultur. ESL har organiserat språkläger i Schweiz sedan 1996 och vi har bakgrunden och erfarenheten att hjälpa dig att skräddarsy din perfekta kurs i tyska för ungdomar utomlands.

Kolla våra tyska sommarläger i Schweiz

Varför åka på sommarläger i Schweiz?

Schweiz är en språkälskares dröm med inte ett utan fyra officiella språk som talas i landet. Detta gör schweizare till experter i att dela med sig av och att undervisa i olika språk och eftersom över 60 % av befolkningen talar tyska som första språk, kommer du att vara totalt fördjupad i språket och lära dig snabbt, omgiven av en ny spännande kultur. En kurs i tyska i Schweiz kommer att låta dig utforska vackra, historiska städer och en fantastisk natur, vilka i Schweiz ofta ligger bara minuter från varandra.

Var kan jag lära mig tyska i Schweiz?

ESL:s tyska sommarläger och språkkurser hittar du i Engelberg, en pittoresk schweizisk bergsstad, där du kan uppleva vackert väder och frisk alpluft när du studerar tyska och lär dig någonting nytt varje dag. Dina lektioner blir inte som de du är van vid i skolan – våra partnerskolor använder dynamiska, interaktiva metoder och ser till att du lär dig praktiskt genom att kombinera lektionerna med utomhusaktiviteter och utflykter så att du har roligt samtidigt. När allt kommer omkring, du lär dig bäst om du tycker det är roligt!