Språkresor till Österrike

Få länder i Europa har påverkat stil, musik och utbildning så mycket som den lilla inlandsnationen Österrike. Besök Österrike på en tysk språkresa för ungdomar i år och du kommer att möta ståtliga stadsvyer som kan tävla med Paris, milsvida berg med snötäckta toppar och gator som ser ut som om de kom direkt ur ett julkort. Upptäck en ny sida av språket när du lär dig tyska i Österrike, där du finner den perfekta blandningen av stadsliv och friluftsliv!
 

Varför ska jag lära mig tyska i Österrike?

 

Platsen för sötsaker, fyllig choklad, stora operahus och historiska palats. Österrike är toppen för alla våra juniorstudenter som kommer hit! Tänk dig att promenera på gatorna i Wien, höra tyska runt omkring dig och känna atmosfären i denna magiska, kungliga stad! Du kommer också att få möta unga människor från hela världen och utforska nya platser med dina nya internationella vänner och förstå vad som gör just en språkkurs i tyska för ungdomar i Österrike så fantastisk!


 

Vad kommer jag att göra på min tyska språkkurs för ungdomar i Österrike?

 

Du lär dig praktiskt med ESL:s partnerskolor, som utformar sina kurser specifikt med tanke på unga människor. Det betyder att du inte kommer att sitta i timmar med grammatik- och ordövningar – du lär och praktiserar från dag ett, känner dig engagerad i lektionerna och talar tyska med dina nya vänner i små grupper. Utöver dynamiska lektioner får du även chansen att ge dig ut på upptäcktsfärd i landet medan du lär dig tyska i Österrike. Tänk sightseeing, shopping, sport – du har möjlighet att göra allt detta!


 

Varför välja ESL för ett tyskt sommarläger i Österrike?

 

ESL startade 1996 först med att organisera sommarläger för ungdomar. Efter 20 år av erfarenhet och tillväxt, arbetar vi nu med människor i alla åldrar för att hitta den idealiska språkkursen utomlands för dem. Vårt vänliga och kunniga team guidar dig hela vägen med gratis, personaliserade råd om din tyska språkresa för ungdomar i Österrike. Vi vet att du lär dig bäst när du känner dig engagerad och har roligt, så vi arbetar nära våra partnerskolor föra att skapa den perfekta studiemiljön där du känner dig välkommen och trygg och där du samlar minnen för livet!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.