Språkresor till Skottland

Stora städer, höga berg och den andlöst vackra naturen i the Highlands – det är lätt att inse varför studenter varje år väljer en språkresa till Skottland! Om du vill besöka ett av världens mest ikoniska länder och samtidigt vara omgiven av engelska och förbättra dina språkliga färdigheter, är Skottland en fantastisk plats att vara på! Vi har anordnat språkläger i Skottland för tusentals studenter, som rest med ESL för en oförglömlig språkresa de aldrig kommer att glömma!
 

Varför göra en språkkurs i engelska i Skottland?

Engelska är ett omåttligt populärt språk för våra studenter som åker på årliga sommarläger och en kurs i engelska för ungdomar i Skottland är ett fantastiskt val för dem som är intresserade av att utveckla sina språkliga färdigheter i en ny miljö, utforska nya städer och en otämjd natur. Studenter från runt om i världen besöker Skottland, så du får chansen att skaffa dig internationella vänner och att praktisera din engelska varje dag.

 
 

Är engelskan i Skottland annorlunda?

Engelska är annorlunda överallt, men eftersom Skottland är en del av Storbritannien, använder de brittisk grammatik och vokabulär. Skottar har en annan accent i engelska, men då de är så vänliga och gästfria är det inget problem för våra studenter att göra en språkkurs i engelska i Skottland. Att vänja sig vid olika accenter är en del av språkinlärningsprocessen och ju tidigare du exponeras för nya accenter, ju bättre!

 
 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska för ungdomar i Skottland?

Våra kurser i engelska erbjuder chansen att utveckla dina språkliga färdigheter medan du är i en verkligt internationell miljö. Du kan välja att bo på campus med andra unga studenter, eller att bo i en värdfamilj för att få en autentisk skotsk erfarenhet. Utanför lektionerna, där du praktiserar engelska i en dynamisk omgivning, får du tillfälle att delta i spännande aktiviteter och utflykter. Att utforska nya platser är ett fantastiskt sätt att samla ett större ordförråd och att få ut mesta möjliga av din språkresa till Skottland!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.