Språkresa till Bangor, Wales

Res till Wales i år och upplev brittiskt liv själv på nära håll! En juniorkurs i engelska i Bangor är det perfekta sättet att lära sig och praktisera nya färdigheter, träffa folk från runt om i världen och lära känna Storbritannien på ett nytt, unikt sätt. Med stränder, blåsig landsbygd, borgar och vattensport; det finns någonting för var och en i denna traditionella walesiska stad! Åk på en språkresa till Bangor i år och du får med dig hem minnen som varar hela livet!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Bangor

Varför göra en språkresa till Bangor?


Orden strand och Wales kanske inte ofta hörs tillsammans, men Bangor ligger bara några minuter från några av de bästa surfingplatserna i hela Storbritannien! Norra Wales är vykortsvackert och du kommer att älska att utforska det med dina nya internationella vänner medan du praktiserar din engelska varje dag i en idyllisk, brittisk miljö! Varför inte prova på rugby, Wales nationalsport? Eller res tillbaka i tiden och upplev Wales keltiska stammar! Du kommer aldrig att sakna nya saker att prova på under din kurs i engelska i Bangor!


Vad kommer jag att göra på mitt engelska läger i Bangor?


Dina lektioner kommer inte som de lektionerna i engelska du är van vid – du kommer att vara fördjupad i roliga, dynamiska aktiviteter och praktisera din engelska på ett naturligt sätt med dina nya vänner från hela världen. Glöm grammatiktragglande och ordlistor: De engelska sommarlägren i Bangor är ett fantastiskt sätt att lära genom att uppleva. Du lär dig både i och utanför klassrummet och praktiserar språket under lektionerna och medan du lever det berömda brittiska campuslivet. Du kan även välja att lära dig engelska via dina hobbys med temalektioner i teater, golf och (naturligtvis) rugby.


Varför välja ESL för en juniorkurs i engelska i Bangor?


Vi har utformat personaliserade studieupplevelser för ungdomar utomlands i åratal (20, faktiskt!) och tusentals familjer har anförtrott oss att skapa den perfekta språksemestern för dem och deras barn. Vi finns här under varje steg av processen med gratis, personaliserat stöd för dig och din familj. Det spelar ingen roll hur stor eller liten fråga du har, vi har svaret. Vi lyssnar och guidar dig för att säkra att din språkresa skall leva upp till dina förväntningar och att du ska komma hem med nya kunskaper och minnen!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.