Gap Experience, Kurstyper
Gap Experience

Kurstyper

Språkkurser med total fördjupning: Kurstyper

Med den ordentliga skjuts som språkkunskaper kan ge din karriär och de mjuka värden som du kommer att utveckla, är dessa program en god investering i din framtid. De har tagits fram speciellt och i samarbete med förstklassiga språkskolor och colleges. Oavsett dina behov och mål, har vi kursen för dig.

Allmän – standard eller intensiv
Utveckla allsidiga färdigheter genom att ta en strukturerad språkkurs under ett antal månader. Detta populära program ger dig chansen att göra snabba framsteg mot att tala flytande, medan du drar nytta av en total kulturell fördjupning. Du utvecklas nivå för nivå och får ett brett, generellt ordförråd, som gör att du otvunget och initierat kan diskutera många olika ämnen. Genom att tala, lyssna, läsa och skriva på ett främmande språk, har du en livslång tillgång som öppnar världen för dig, både personligt och professionellt. 
Specialkurser
Dessa kurser kombinerar språkträning med specialiserade lektioner i ämnen som är relevanta för dig. Genom att studera i små grupper, tillsammans med andra som delar dina intressen, gör du snabba framsteg mot dina mål. Deltagarna i dessa program arbetar ofta, men inte alltid, mot professionella mål. Du kommer inte bara att göra bästa möjliga framsteg i språket du lär dig, utan också komma tillbaka full av självförtroende inom ditt specialområde. 
Förberedande examenskurs
Arbetsgivare, akademiska institutioner och myndigheter runt om i världen använder språkdiplom för att ta viktiga beslut om dig. Utan diplom kan de inte avgöra din nivå och när din ansökan ligger i en hög bredvid någon med dessa kvalifikationer, vilken utmärker sig? Vem skulle du välja? Programmen är omsorgsfullt utvecklade och undervisas av experter som specialiserat sig på det aktuella diplomet och som hjälper dig att nå ditt mål, med särskild tonvikt på de ämnen som utgör en viktig del av den examen du förbereder dig inför. 
Global Career Development
Få fördjupad insikt i den professionella världen, utveckla dina språkkunskaper och kom hem med en ovärderlig, internationell erfarenhet. Programmet erbjuds i utvalda, globala städer och hjälper dig att strukturera din karriär, medan du drar nytta av erfarenheter från lokala affärsledare som är aktivt involverade under programmet. Språkundervisningen säkrar att din engelska utvecklas snabbt, medan erfarenheten av professionella projektarbeten ger dig avundsvärda mjuka färdigheter. Och allt detta kommer med den ovärderliga nyttan av att bo och studera i total kulturell fördjupning. Det finns inget bättre sätt att starta en karriär. 
Akademiskt år
Programmen ger mycket valuta för pengarna och går under 6 eller 9 månader. De leder fram till ett erkänt certifikat när de avslutats och är även en idealisk väg mot Higher Education. De är utformade för att ge de språkfärdigheter som efterfrågas i en modern värld och hjälper dig också att utveckla mjuka färdigheter som kommer att få dig att glänsa personligt och professionellt. Vare sig du väljer att tillbringa ett år på campus eller att bo som en lokalinvånare på något av våra spännande resmål, missa inte denna chans att få ett verkligt autentiskt år utomlands som kommer att sätta spår för livet. 
Flerspråkigt akademiskt år
Tänk dig att komma hem från dina resor med otroliga historier att berätta och de nya språken att berätta dem på. Ägna ett år av ditt liv till att studera fler än ett språk och det finns ingen gräns för vad du kan uppnå. Eftersom vi har skolor i fler än 50 länder världen över, kan vi erbjuda dig något i din smak, oavsett vilken. Ditt program blir dessutom förvånansvärt ekonomiskt med våra specialerbjudanden för långtidskurser.
Diplom och yrkesutbildning
Inom specifika områden som affärer, hälsa och skönhetsvård kan du erhålla ett certifikat eller diplom genom spännande yrkesutbildning. Det är det perfekta sättet att studera på engelska efter att ha studerat engelska under din tid utomlands! Vi hjälper dig att ta dig igenom förkunskaperna för dessa program och ger dig våra personliga råd för att säkra att du väljer den kurs för dina studier som passar dig bäst och att du, vid slutet av din vistelse, uppnår ett välrenommerat diplom som bevis för ditt hårda arbete.
Kurs + praktik
Att kunna genomföra en praktik är en otrolig tillgång att lägga till ditt CV och att göra det utomlands är även mer imponerande. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta den perfekta praktikplatsen för dig, där du får praktisk erfarenhet och lär dig grunderna på ett internationellt företag. Du blir samtidigt kontinuerligt alltmer kunnig i språket eftersom du kommer att ha gjort en språkkurs innan du startar din praktik för att stärka ditt självförtroende och inhämta de färdigheter du behöver för en lyckad praktiktid. 
Kurs + betalt arbete
Att arbeta under din tid utomlands är ett fantastiskt sätt att pröva dina språkliga färdigheter i verkliga arbetssituationer, tjäna litet extra pengar och att förlänga din vistelse i total språklig fördjupning. Att få praktisk arbetserfarenhet inom det område du studerat är ovärderligt och du kommer att bli förvånad hur märkbart din språkbehandling förbättras dessutom! Det är också ett bra sätt att lära känna lokalbefolkningen och att fördjupa dig i ditt värdlands kultur.
Kurs + volontärarbete
Att ge tillbaka något till samhället är en ovärderlig erfarenhet som du kan åtnjuta under din långtidsspråkresa. Volontärarbete kan bli en fantastisk höjdpunkt på din kurs och kommer verkligen att grundmura de språkkunskaper du inhämtar under tiden. Njut av total fördjupning i ditt värdlands kultur genom en erfarenhet där språket öppnar dörren för dig till att ge stöd där det bäst behövs!