Språkresor till Antibes

Känn Rivierans lugna medelhavsvibbar på din språkresa till Antibes, det perfekta stället för att njuta av den avslappnade livsstilen på Frankrikes sydkust. Antibes är en bohemisk mötesplats som drar till sig artister från hela Europa, som kommer för att måla dess rogivande vatten, gamla murar och spännande trånga gator. Studera franska i Antibes och upptäck Franska rivierans skönhet!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Antibes

Varför läsa franska i Antibes?

 

Antibes är ett av ESL:s populäraste resmål för att läsa franska, tack vare den idealiska kombinationen av sol, hav och välkomnande lokalbefolkning, som alltid får besökarna att känna sig som hemma. Antibes är den ideala platsen på kusten, där du hittar mysiga boutiquer och lustjakter för miljontals dollar på bara några meters avstånd från varandra, restauranger med Michelinstjärnor inne i de vindlande gränderna i gamla stan och underbara vandringsleder som sträcker sig kilometervis utmed kusten. En kurs i franska i Antibes låter dig öva din franska varje dag i detta paradis på Rivieran, där du aldrig tröttnar på kullerstensgatorna och de glamorösa villorna!


 

Fördelarna med en kurs i franska i Antibes

 
 • Du utvecklar snabbt dina kunskaper i franska genom total språklig och kulturell fördjupning,
 • Du träffar nya människor, både lokala och internationella, medan du lär känna vardagslivet i Antibes och du möter studenter som rest från hela världen för att studera där.
 • Du prövar på nya saker varje dag och utvecklar mer än dina språkliga färdigheter när du bekantar dig med ett nytt land och dess livsstil.
 • Inte minst viktigt, du får otroliga minnen att bevara för hela livet!
 

Varför välja ESL för en språkresa till Antibes?

 

ESL erbjuder kundanpassade kurser för alla nivåer, vare sig du är nybörjare eller på avancerad nivå. Med över 20 års erfarenhet inom språkresor, har vi massor av insiderkunskap och vi guidar dig hela vägen då du sätter samman din perfekta kurs i franska i Antibes. Vår rådgivning är helt kostnadsfri och du betalar aldrig mer för din kurs hos oss tack vare vår lägstaprisgaranti. Skaffa minnen för hela livet och upptäck Rivierans tjusning med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.