esl dutch netherlands vught instituut jeroen bosch hero 0

Instituut Jeroen Bosch

Instituut Jeroen Bosch

Instituut Jeroen Bosch är en prestigefylld skola som erbjuder kurser i över 25 främmande språk, specialiserad på nederländska språkprogram i total fördjupning. Faciliteterna inkluderar 12 klassrum, fri Wi-Fi i hela byggnaden och en stor matsal med varuautomater. Lär dig nederländska av högt kvalificerade inhemska lärare som hjälper dig att avancera snabbt. Du hittar ett flertal affärer på bara några minuters promenad från skolan och du når en sjö med stränder och omgiven av skog på ca 15 minuter. Dessutom ger skolan dig ett studentkort som du kan använda för att få specialpris på ett gym i närheten.

Pluspunkter

 
Instituut Jeroen Bosch
1 / 10

Pluspunkter

  • Magnifik region 1 timme och 40 minuter från Bryssel och 1 timme från Amsterdam (med bil eller tåg)
  • Varje år rankas Vught som en av de 20 bästa städerna i Nederländerna att leva i
  • Skola med standard av hög kvalitet och familjär miljö
  • Referenspunkt i den nederländska undervisningsvärden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en lokal värdfamilj är det smartaste valet om du vill få en fullständig erfarenhet av den nederländska kulturen. Familjerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola och bor nära kurscentret (i genomsnitt mellan 10 och 30 minuter med cykel). Du bor i eget rum och har helpension alla dagar i veckan. Familjerna tar bara emot en student åt gången. Alternativet halvpension finns för vistelser på minst åtta veckor.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.