Språkresor till Vught

Bra, 73 omdömen

Anmäl dig till en kurs i nederländska i Vught, en halvtimme från Eindhoven. Här får du njuta av de vackra landskapen i norra Brabant-regionen, full av nationalparker, slott och nöjesparker! Oavsett om du vill utforska den varierande landsbygden eller åka till en närliggande stad för att besöka museer och gallerier, blir att lära dig nederländska i Vught en minnesvärd upplevelse. Studera nederländska i Vught och se vart din språksemester kan ta dig!

 
Språkresor till Vught
Vught
1 / 10
Nederländska skolor i Vught

När du studerar nederländska i Vught lär du känna den här pittoreska, trevliga regionen, vars invånare är berömda för sin kärlek till livet! Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser i nederländska i Vught, och du kommer att göra stora framsteg när du övar din nederländska på intensiva lektioner och utanför klassrummet. Oavsett om du vill utforska nationalmonumentet Kamp Vught, eller besöka närliggande 's-Hertogenbosch (den Bosch) för shopping och promenader i den historiska stadskärnan, kommer det att vara en oförglömlig upplevelse!

 

Varför studera nederländska i Vught?

esl Vught language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Vught är en charmig stad med en fantastisk livskvalitet, där det finns mycket att uppleva medan du lär dig nederländska utomlands, från Vughts museum till att vandra runt i resterna av ett fort på Pettelaarse Schans - kontakta oss för mer information om att bo i Vught.
 • När du studerar nederländska i Vught, är du bara en kort bussresa från Den Bosch, en historisk stad där du kan lära dig mer om området på Noordbrabants-museet och ta lugna promenader längs kanalerna.
esl Vught language stay 3 column 2
Resande
 • Nordbrabant är en mångsidig region i Nederländerna, där du kan uppleva spänning i temaparken Efteling eller ta en promenad på de surrealistiska sanddynerna i nationalparken Loonse en Drunense Duinen.
 • På en kurs i nederländska i Vught är du också en kort åktur från den innovativa staden Eindhoven, som har en hel rad av museer, från Van Abbemuseet med modern konst till Eindhovens friluftsmuseum.
esl Vught language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • I närliggande Den Bosch kan studenterna som pluggar nederländska utomlands lära känna staden på en cykeltur eller en unik båttur genom de historiska kanalerna i staden.
 • På omgivande sjöar är det också möjligt att prova spännande vattensporter, inklusive stand-up paddle och vindsurfing - det perfekta komplementet till en minnesvärd språkkurs utomlands!

Populära frågor om att studera nederländska i Vught:

Hur mycket kostar det att bo och studera nederländska i Vught?

När du lär dig nederländska i Vught är dina kostnader förhållandevis låga - en måltid kan kosta mindre än 20 euro. Kollektivtrafik i Nederländerna är också mycket prisvärd och att komma till den större staden Dan Bosch kostar bara 2:50 euro. Våra nederländska kurser i Vught börjar från 350 euro per vecka, och du kan be ESL om en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Nederländerna.

 

Vilka är fördelarna med att studera nederländska i Vught?

 • När du lär dig nederländska i Vught, kommer du att fördjupa dig i en autentisk miljö, där du bor i en liten stad och fort lär känna lokalbefolkningen. 
 • På en kurs i nederländska i Vught har du också chansen att lära känna ett av de vackraste områdena i Nederländerna, där det finns gott om attraktioner för alla åldrar.

Vilken typ av kurser i nederländska kan jag göra i Vught?

Oavsett om du är en nybörjare som vill dyka ner i en ny kultur eller vill lära dig språket för ditt arbete, kan ESL hjälpa dig att hitta rätt språkkurs utomlands för just dig. De nederländska kurser i Vught på våra partnerskolor inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå
 • Intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner

Har du några övriga frågor om att studera nederländska i Vught?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig