ESL Junior language courses Dublin summer Program 13 17 years

Sommarprogram Dublin (13-17 år)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Sommarprogram Dublin (13-17 år)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Sommarprogram Dublin (13-17 år)

 

Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information.

Om du letar efter ett roligt ställe att studera engelska på under sommaren och samtidigt kunna sporta och få vänner för livet, så finns ingen bättre plats än Dublin! Du deltar i livliga och underhållande lektioner i engelska på Terenure College historiska campus, beläget i en vacker herrgårdsbyggnad med grönskande trädgårdar. (Under programmets två första veckor kan lektionerna komma att hållas i en annan skolbyggnad). Efter dagens förmiddagslektioner äter du lunch och dyker sedan ner i aktivitetsprogrammet som inkluderar irländska sporter, kulturella besök och shopping i Dublins centrum. Träffa vänner, förbättra din engelska och få en upplevelse för livet medan du fördjupar dig i irländsk kultur och bor hos en lokal värdfamilj.

Pluspunkter

 
Sommarprogram Dublin (13-17 år)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Lär känna hur verkliga Dublinbor lever genom att bo hos en vänlig värdfamilj i total engelskspråkig fördjupning! Du delar ett tvåbäddsrum (sängkläder är inkluderade, men du tar med dig egna handdukar) och badrum med en annan student av samma kön. Du har också tillgång till gratis W-Fi, tvättmöjligheter och en skrivplats. Helpension ingår, vilket betyder en kontinental frukost och middag med familjen, samt lunchpaket. Värdfamiljerna bor inom en radie av 45 minuter från skolan med buss. Observera att denna typ av boende bäst passar självständiga studenter som känner sig trygga med att ta sig till skolan med allmänna kommunikationsmedel.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-Dublin-language-stay-2
Andra skolor i området
Dublin
ESL Summer Camp in Galway for Teens and Kids
Galway
Galway Summer Programme (12-19 år)
 
ESL Junior language courses Edinburgh summer campus 12 17
Edinburgh
Edinburgh Summer Campus (12-17)
 
junior language courses brighton with a host family 13 17 years esl
Brighton
Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)