Språkresor i Tokyo, Japan

Med sina 12 miljoner invånare, och över 33 miljoner om man räknar alla förstäderna, är Tokyo världens största stad! Som den japanske författaren Natsume Sôseki så väl uttryckte saken. ”Hur långt man än går, upphör aldrig Tokyo...”

Se vårt urval av skolor - Tokyo

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola, ISI, i Tokyo är belägen i Takadanobaba-distriktet, endast ett stenkast från...

  Från 4656 SEK
  58000 JPY för 2 veckor
Gigantisk, myllrande, modern, mångsidig, traditionell, livlig... Inga bestämningar klarar att definiera Tokyo. Under din språkresa kommer du att upptäcka en futuristisk, industriell och ekonomisk värld, som lever tätt ihop med de allra äldsta traditionerna. Efter dina lektioner i japanska kommer du att ha tid att tillsammans med dina klasskamrater besöka platser du absolut inte får missa i denna jättestad: Våga dig in i det enorma kejserliga palatset, beundra skyltfönstren i butikerna på Ginza, gå på en föreställning på teatern Kabuki-za eller åk till Shinjukukvarteret och ta del av dess nattliv. Om du utanför skoltid har lust att lära dig mer om Tokyos kultur och historia är Asakusa en idealisk plats att besöka. Det är en traditionell stadsdel, som leder dig längs sina gränder som är fulla av gamla hus och av gatukonstnärer. Kom till Tokyo och upplev en språkresa som är både futuristisk och traditionell i en monumental metropol!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.