ESL course plus culture language courses abroad hero

Kurs PLUS kultur

Kurs PLUS kultur: Språkresor utomlands

I varje land finns det ett speciellt samband mellan språk och kultur: det ena influerar alltid det andra och tvärt om. Om du tar till dig kulturen i ditt värdland, kommer du att lära dig språket mycket snabbare och få mycket roligare!

Våra program Språk PLUS kultur ger dig chansen att studera det språk du valt och samtidigt få förståelse för den kultur som omger det. Från gastronomi och konst till historia och politik – ditt nya språk hjälper dig att förstå bakgrunden till allt detta och ger dig verklighetsbaserade språkkunskaper.

Att studera och uppleva ditt värdlands kultur betyder att du inte bara lär dig språket – du lever med det! Så gör dig beredd att få större erfarenhet av världen och kom hem med djupare färdigheter i det språk du valt.

ESL course plus culture language courses abroad French

Franska PLUS kultur: mat, vin och samhälle

Vad tänker du på när du hör om fransk kultur? Antagligen finns mat, vin, konst och historia med på listan – och du skulle ha rätt! På våra partnerskolor i Paris, Antibes och Bordeaux får du lära känna närmare alla delar av den franska kulturen som intresserar dig. Vare sig det handlar om den världsberömda maten och vinet, eller de omvälvande samhällsförändringarna genom historien, är Frankrike platsen att vara på och dina lektioner i franska inträdesbiljetten för att uppleva dem!

ESL course plus culture language courses abroad Italian

Italienska PLUS kultur: mat, vin och upptäckter

Italien är ett land som har så gott som allt: fascinerande historia, vacker konst, god mat, sofistikerat vin och vacker natur. Det är självklart att ett kulturellt program i Italien ska inkludera allt detta – det är vad vår partnerskola i Siena erbjuder! Genom vinprovningar, matlagningslektioner, museibesök och utflykter, får du uppleva alla sidor av italiensk kultur medan du studerar språket som inspirerat allt.

ESL course plus culture language courses abroad Japanese

Japanska PLUS kultur: Traditionell kultur och popkultur

Från urgamla konster som origami och zazenmeditation till moderna trender som manga och ramen – japansk kultur har brett ut sig och njutits av många. På våra partnerskolor i Tokyo, Kyoto och Fukuoka kan du välja mellan att studera den japanska kulturens rötter eller det spännande samhälle den utvecklats till. Både genom de gamla och de nya konstarterna får du en djupare förståelse för det vackra japanska språket!

ESL course plus culture language courses abroad Spanish

Spanska PLUS kultur: Latinamerikansk kultur

På det sätt det talas, är spanska ett språk fullt av energi och passion. Det har satt tydliga och pulserande kulturella spår i de länder där det etablerat sig. Ett bra exempel på detta är Dominikanska republikens rika kultur. Från bachatamusik och karibisk gastronomi till fascinerande legender – du kan lära känna denna unika kultur medan du studerar spanska, antingen i den livliga metropolen Santo Domingo, eller i den avslappnade surfingstaden Sosúa.

ESL course plus culture language courses abroad English

Engelska PLUS kultur: Virtuell kulturresa

Vem har sagt att du måste lämna hemlandet för att uppleva en ny kultur? Genom vår virtuella partnerskola får du möjlighet att studera engelska på ett sätt som erbjuder dig världen utanför. Genom verklighetsnära, ämnesinriktade lektioner och virtuella besök i den engelskspråkiga världen, får du en multinationell engelsk lektion bekvämt presenterad i ditt eget hem!

ESL course PLUS Culture language course korean

Koreanska PLUS kultur: Tradition, historia och skönhet

Sydkorea är ett land fyllt med en rik historia och fascinerande traditioner, som alla kretsar kring dess språk. Genom vår kurs Koreanska plus kultur i Seoul kommer du att lära dig alla de seder och bruk som gör Sydkorea till ett sådant fascinerande och unikt land genom lektioner, aktiviteter och utflykter i staden. Sydkorea är en skattkista av kulturella rikedomar att upptäcka och genom dina språklektioner får du verktygen för att få ut det mesta av din upplevelse!

 

En av hörnstenarna i den moderna koreanska kulturen är dess "skönhetsrevolution", eftersom många av de moderna skönhetsteknikerna som har erövrat världen har sitt ursprung i Sydkorea. För studenter som vill utveckla sin karriär inom skönhetsindustrin, innebär att starta i Sydkorea att de får inblick i några av de mest välrenommerade aspekterna av marknaden. Vår partnerskola i Sydkorea kommer att lära dig alla de senaste färdigheterna i K-skönhetsvård, inklusive frisyrer, nagelbehandlingar och hudvård - tillsammans med språkkunskaperna för att knyta samman allt. Kursen är din chans att bli en del av K-Beautyrevolutionen!

Behöver du mer information om våra Språk PLUS kultur kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ner vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero