Språkresor till Santo Domingo

Bra, 37 omdömen

Dominikanska republiken var den första spanska kolonin i Nya världen, så en kurs i spanska i Santo Domingo är den perfekta platsen att fördjupa dig i historia och språkstudier! När du studerar spanska i Santo Domingo lär du känna koloniala byggnader, museer och otrolig natur, vilka alla bidrar till en oförglömlig språkresa. Studera spanska i Santo Domingo och du får uppleva ett spännande äventyr!

 
Språkresor till Santo Domingo
Santo Domingo
1 / 10
Spanska skolor i Santo Domingo

Det finns något för alla att utforska i denna livliga huvudstad, och på en kurs i spanska i Santo Domingo kommer att vara i händelsernas centrum! Våra partnerspråkskolor i Santo Domingo ligger alla nära sevärdheter som Ciudad Colonial och Museo Memorial de la Resistencia Dominicana, så du kan fördjupa dig i historien när du lär dig spanska i Santo Domingo. Inte bara kommer du att göra fantastiska framsteg då du studerar spanska i Santo Domingo, du får också lära dig mer om denna fascinerande stad och dess unika historia!

Varför studera spanska i Santo Domingo?

esl Santo Domingo language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Santo Domingo lockar tusentals resenärer varje år som vill byta ut strandlivet mot en smak av stadens sevärdheter, inklusive linbanan El Teleférico och El Pantheon Nacional - kontakta oss för mer information om Santo Domingo.
 • När du pluggar spanska i Santo Domingo, missa inte att besöka den vackra Parque Mirador Sur, och provsmaka otrolig mat på Chinatown Sunday Market, där du kan uppleva unikt fusionskök!
esl Santo Domingo language stay 3 column 2
Resande
 • Strax utanför Santo Domingo är nationalparken Los Tres Ojos ett måste att se under din kurs i spanska i Santo Domingo, ett otroligt grottsystem med kristallklara sjöar!
 • När du studerar spanska i Santo Domingo, kanske du också vill utforska öns berömda stränder - det är bara några timmar till otroliga Punta Cana, med vita stränder och tropiskt vatten!
esl Santo Domingo language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • När du lär dig spanska utomlands i Santo Domingo, kan du ta en historisk tur till fots i staden för att få veta mer om denna livliga huvudstad, eller välja att göra en snabb cykeltur till de olika sevärdheterna!
 • Utanför staden är Dominikanska republiken känd för sina otroliga möjligheter till vattensporter, inklusive dykning, segling och snorkling.

Populära frågor om att studera spanska i Santo Domingo:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Santo Domingo?

En kurs i spanska i Santo Domingo är mycket prisvärd - ESL:s kurser börjar från bara 168 euro (11 000 pesos) per vecka! Annanstans kan du förvänta dig att betala mindre än 4 euro (285 pesos) för en traditionell måltid på en lokal restaurang, medan aktiviteter som en vandring i staden kan kosta 65 euro (4 500 pesos) per person. Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Dominikanska republiken!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Santo Domingo?

 • I Santo Domingo kommer du att uppleva livet i en modern stad samt njuta av spännande historia, samtidigt som du pluggar spanska på din språkkurs utomlands.
 • Resenärer dras till denna livliga huvudstad tack vare dess mat och museer, men det finns också gott om avkoppling att njuta av på närliggande stränder då du lär dig spanska i Santo Domingo.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Santo Domingo?

Oavsett om du är en junior eller en vuxen, hittar ESL den rätta språkkursen utomlands i Santo Domingo för dig. Du kommer att lära dig på dynamiska, fördjupade lektioner hos en av våra partnerskolor, och träffa människor från hela världen som du praktiserar din spanska med! Några av de spanska kurserna i Santo Domingo som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner på A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för DELE 
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. kultur)
 • Lektioner Spanska på stan

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Santo Domingo?

ESL icon information

Hmm, det ser inte ut som om vi har någon tillgänglig skola i denna stad just nu – men oroa dig inte, det finns massor av skolor att välja mellan!

Kolla våra städer nedan

Sosúa

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig