Språkresa till Antibes, Frankrike

Den pittoreska semesterorten Antibes, inkilad mellan Cannes och Nice, är den idealiska platsen att studera franska om du söker sol, hav och sand och en smakbit av det franska strandlivet. Antibes är en av våra populäraste destinationer för juniorprogrammen, med studenter som kommer resande från hela Europa för att uppleva Rivieran. Gör en språkresa till Antibes och en av ESL:s fantastiska partnerskolor, där solen skiner 300 dagar om året!


 

Se vårt urval av skolor för Franska - Antibes

Varför göra en språkresa till Antibes?


Franska är ett av de populäraste världsspråken som ungdomar läser och vad kan vara bättre än att lära sig franska i en underbar, vykortsvacker kuststad? Du lär känna medelhavslivet med den franska livsstilen och kulturen och får samtidigt ett prov på campusliv med andra internationella studenter. Du lär dig snabbt genom att praktisera franska varje dag och du har även möjlighet att bo i en lokal fransk familj, om du vill få en glimt av vardagslivet under ditt franska sommarläger i Antibes.


Vad kommer jag att göra under min juniorkurs i franska i Antibes?


Våra franska sommarläger och kurser i Antibes är utformade för ungdomar och med tanke på specifika åldersgrupper, så att du ska få ut så mycket som möjligt av din kurs i franska genom att prata och lyssna från dag ett! Du ges lektioner i mindre grupp, där du lär dig i en dynamisk miljö med erfarna, stödjande lärare och omsätter vad du lärt dig i praktiken på utflykter i närområdet eller längre bort som till Nice. Du har också egen tid, då du kan utforska omgivningarna tillsammans med dina nya internationella vänner under din franska språkkurs i Antibes.


Din språkresa till Antibes med ESL-kvalitet 
 • Kvalitetsundervisning på våra partnerskolor, som vi handplockar och håller nära kontakt med under hela året.
 • Mycket prisvärda program. Våra juniorkurser inkluderar kursavgift, administrativa kostnader och boende.
 • Ett varierat aktivitets- och utflyktsprogram på varje resmål
 • Stöd under din språkresa med oss – din egen språkreserådgivare hjälper dig före, under och efter din kurs med gratis personaliserade råd.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.