Upplev fler än 250 resmål, Gap Experience
Gap Experience
Få erfarenhet av att leva utomlands genom en långtidskurs. Med program från en månad till ett år, hittar du lätt vad som känns rätt för dig.
 

Sabbatsår och längre språkresor

Med ESL:s lägstaprisgaranti och rabatter på längre språkresor, erbjuder dessa kurser mycket valuta för pengarna och en möjlighet till total fördjupning i ett annat levnadssätt. Programmen inkluderar officiella språkexamina, work & study, praktik, volontärarbete och högre utbildning, eller kan du helt enkelt njuta av en förlängd språkkurs. Detta är det snabbaste sättet att behärska ett språk flytande.

Se alla våra resmålSpråk PLUS

Lägstaprisgaranti

Vi erbjuder de lägsta priserna på alla vuxenkurser och ersätter till 100 % eventuella prisdifferenser, om du hittar ...

Mer information

Canada Professional Certificates

Om du vill studera på engelska i Kanada, är Greystone College ett utmärkt alternativ. Med campus i Toronto, ...

Mer information
Språkkurser i Engelska

Early Bird- erbjudande - spara upp till 5'000 kr

Ju tidigare du bokar din språkresa på engelska, ju mer sparar du!*     3 månader innan avresa 4 månader innan avresa 5 månader innan avresa 4-5 veckors  ​bokning 500 ...

Mer information

Fördelarna med Gap Experience

  • Utöver att boosta din karriär, kommer de mjuka och kulturella färdigheterna som du får under en längre vistelse utomlands, att vara hela livet. Arbetsgivare och universitet värdesätter de språkliga och personliga färdigheterna som kommer genom utlandsvistelse, men kanske är de viktigaste vinsterna du gör de personliga, då du lär dig att se livet ur ett nytt perspektiv.

  • Vare sig du vill uppnå en specifik språkfärdighet eller förlänga din vistelse och använda språkkunskaperna praktiskt, exempelvis genom arbete, utformas ditt Gap Experience-program enligt dina personliga behov. Låt oss få veta vad som känns viktigt för dig, så fixar vi det tillsammans. Du kommer aldrig att få ett bättre tillfälle att tala ett främmande språk flytande.

Kvalitet ESL

ESL är en av världens ledande språkreseförmedlare. Varje år hjälper vi tusentals personer som du att finna det perfekta resmålet och kursen för ett Gap Experience utomlands.
 
  • Lägstaprisgaranti
  • Gratis flyg och andra godbitar
  • Specialerbjudanden på längre språkresor
  • Exceptionellt urval av resmål och välkända skolor
  • Gratis inskrivning och administration
  • Gratis försäkring mot icke godkänt prov och ”andra chansen”-garanti
  • Prisbelönad personlig service

Varje individ är unik och våt mål är att hjälpa dig att hitta det rätta programmet för dina personliga prioriteringar. Kontakta våra rådgivare för ett möte, gratis och utan förbindelse.