• Livet på ett nytt språk Gap Year

  Livet på ett nytt språk

  Med ESL:s lägstaprisgaranti och rabatter på längre språkresor, erbjuder dessa kurser mycket valuta för pengarna och en möjlighet till total fördjupning i ett annat levnadssätt. Programmen inkluderar officiella språkexamina, work & study, praktik, volontärarbete och högre utbildning, eller kan du helt enkelt njuta av en förlängd språkkurs. Detta är det snabbaste sättet att behärska ett språk flytande.

  Fördelarna med Gap Year

  • Utöver att boosta din karriär, kommer de mjuka och kulturella färdigheterna som du får under en längre vistelse utomlands, att vara hela livet. Arbetsgivare och universitet värdesätter de språkliga och personliga färdigheterna som kommer genom utlandsvistelse, men kanske är de viktigaste vinsterna du gör de personliga, då du lär dig att se livet ur ett nytt perspektiv.

  • Vare sig du vill uppnå en specifik språkfärdighet eller förlänga din vistelse och använda språkkunskaperna praktiskt, exempelvis genom arbete, utformas ditt Gap Year-program enligt dina personliga behov. Låt oss få veta vad som känns viktigt för dig, så fixar vi det tillsammans. Du kommer aldrig att få ett bättre tillfälle att tala ett främmande språk flytande.

  Kvalitet ESL

  ESL är en av världens ledande språkreseförmedlare. Varje år hjälper vi tusentals personer som du att finna det perfekta resmålet och kursen för ett Gap Year utomlands.
   
  • Lägstaprisgaranti
  • Gratis flyg och andra godbitar
  • Specialerbjudanden på längre språkresor
  • Exceptionellt urval av resmål och välkända skolor
  • Gratis inskrivning och administration
  • Gratis försäkring mot icke godkänt prov och ”andra chansen”-garanti
  • Prisbelönad personlig service

  Varje individ är unik och våt mål är att hjälpa dig att hitta det rätta programmet för dina personliga prioriteringar. Kontakta våra rådgivare för ett möte, gratis och utan förbindelse.

  Lägstaprisgaranti

  ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

  Öppet hus

  ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

  5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  1. Star Agency Europe
  2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

   För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

  3. LÄGSTAPRISGARANTI

   Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

  4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

   Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

  5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

   Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

  6. KVALITETSCERTIFIERING 

   ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

  NYHETER

  SPRÅKTESTER ONLINE

  Kolla din språknivå online på några minuter!

  RESEBERÄTTELSER

  Tamara Vázquez Núñez

  Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
  En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

  Läsa mer

  Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

  Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

  Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

  Läsa mer

  Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

  Läsa mer

  COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

  VIDEOFILMER