• Livet på ett nytt språk Gap Year

  Livet på ett nytt språk

  Med ESL:s lägstaprisgaranti och rabatter på längre språkresor, erbjuder dessa kurser mycket valuta för pengarna och en möjlighet till total fördjupning i ett annat levnadssätt. Programmen inkluderar officiella språkexamina, work & study, praktik, volontärarbete och högre utbildning, eller kan du helt enkelt njuta av en förlängd språkkurs. Detta är det snabbaste sättet att behärska ett språk flytande.

  Fördelarna med Gap Year

  • Utöver att boosta din karriär, kommer de mjuka och kulturella färdigheterna som du får under en längre vistelse utomlands, att vara hela livet. Arbetsgivare och universitet värdesätter de språkliga och personliga färdigheterna som kommer genom utlandsvistelse, men kanske är de viktigaste vinsterna du gör de personliga, då du lär dig att se livet ur ett nytt perspektiv.

  • Vare sig du vill uppnå en specifik språkfärdighet eller förlänga din vistelse och använda språkkunskaperna praktiskt, exempelvis genom arbete, utformas ditt Gap Year-program enligt dina personliga behov. Låt oss få veta vad som känns viktigt för dig, så fixar vi det tillsammans. Du kommer aldrig att få ett bättre tillfälle att tala ett främmande språk flytande.

  Kvalitet ESL

  ESL är en av världens ledande språkreseförmedlare. Varje år hjälper vi tusentals personer som du att finna det perfekta resmålet och kursen för ett Gap Year utomlands.
   
  • Lägstaprisgaranti
  • Gratis flyg och andra godbitar
  • Specialerbjudanden på längre språkresor
  • Exceptionellt urval av resmål och välkända skolor
  • Gratis inskrivning och administration
  • Gratis försäkring mot icke godkänt prov och ”andra chansen”-garanti
  • Prisbelönad personlig service

  Varje individ är unik och våt mål är att hjälpa dig att hitta det rätta programmet för dina personliga prioriteringar. Kontakta våra rådgivare för ett möte, gratis och utan förbindelse.

  Lägstaprisgaranti

  ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

  5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  1. Star Agency Europe
  2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

   För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

  3. LÄGSTAPRISGARANTI

   Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

  4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

   Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

  5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

   Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

  6. KVALITETSCERTIFIERING 

   ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

  SPRÅKTESTER ONLINE

  Kolla din språknivå online på några minuter!

  RESEBERÄTTELSER

  Hannelore V.

  Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

  Läsa mer
  Guillermo Perdiguero Ruiz

  Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

  För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

  För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

  Läsa mer
  Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

  Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

  Läsa mer

  COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

  Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

  VIDEOFILMER