Upplev fler än 250 resmål, Gap Experience

Gap Experience

Få erfarenhet av att leva utomlands genom en långtidskurs. Med program från en månad till ett år, hittar du lätt vad som känns rätt för dig.
 

Sabbatsår och längre språkresor

Med ESL:s lägstaprisgaranti och rabatter på längre språkresor, erbjuder dessa kurser mycket valuta för pengarna och en möjlighet till total fördjupning i ett annat levnadssätt. Programmen inkluderar officiella språkexamina, work & study, praktik, volontärarbete och högre utbildning, eller kan du helt enkelt njuta av en förlängd språkkurs. Detta är det snabbaste sättet att behärska ett språk flytande.

Se alla våra resmålSpråk PLUS

Lägstaprisgaranti

Vi erbjuder de lägsta priserna på alla vuxenkurser. Hittar du ett billigare pris på samma kurs hos någon ...

Mer information

Canada Professional Certificates

Om du vill studera på engelska i Kanada, är Greystone College ett utmärkt alternativ. Med campus i Toronto, ...

Mer information
Språkkurser i Engelska

Early Bird- erbjudande - spara upp till 5'000 kr

Ju tidigare du bokar din språkresa på engelska, ju mer sparar du!*     3 månader innan avresa 4 månader innan avresa 5 månader innan avresa 4-5 veckors  ​bokning 500 ...

Mer information
Fördelarna med Gap Experience
  • Utöver att främja din karriär, kommer de kulturella färdigheterna som du får under en längre vistelse utomlands att vara hela livet. Arbetsgivare och universitet värdesätter de språkliga och personliga färdigheterna som uppnås genom utlandsvistelse, men kanske är de viktigaste erfarenheterna personliga, då du ser livet ur ett nytt perspektiv genom att tillbringa tid utomlands.
 
  • Vare sig du vill uppnå en specifik språkfärdighet eller exempelvis använda språkkunskaperna praktiskt genom arbete, utformas ditt Gap Experience-program utefter dina personliga mål. Låt oss få veta vad som är viktigt för dig, så kan vi hjälpa dig planera dina språkstudier utomlands. Du kommer aldrig att få ett bättre tillfälle att lära dig tala ett främmande språk flytande!
Kvalitet ESL
ESL är en av världens ledande språkreseförmedlare. Varje år hjälper vi tusentals personer som Du att finna det perfekta resmålet för ett Gap Experience utomlands.
 
  • Lägstaprisgaranti
  • Gratis flyg och andra specialerbjudanden
  • Specialerbjudanden på längre språkresor
  • Specialerbjudanden på längre språkresor
  • Exceptionellt urval av resmål och välkända skolor
  • Gratis inskrivning och administration
  • Gratis försäkring mot icke godkänt prov och ”andra chansen”-garanti
  • Prisbelönad personlig service

Varje individ är unik och vårt mål är att hjälpa dig att hitta det rätta programmet för dina ändamål. Kontakta våra rådgivare för ett möte som är helt gratis och utan förbindelse.