Kommentarer – France Langue Paris Notre-Dame

Katherin Cantalejo Melo
Katherin Cantalejo Melo
France Langue, Paris
Kurslängd: 4 veckor

Min upplevelse på France Langue överträffade alla mina förväntningar. Lektionerna är mycket dynamiska; man tränar hela tiden att uttrycka sig muntligt. Ordförrådet vi lär oss i skolan är mycket praktiskt, användbart och aktuellt och vi kan använda det dagligen under vår vistelse i Paris. Skolans workshops hjälper dig att förstärka det du lärt dig och att öva.

Vad gäller lärarna är de väldigt uppmärksamma, dynamiska och närvarande. Personligen har jag på tre veckor lyckats göra imponerande framsteg. Boendet är fantastiskt. Jag bor hos en parisiska som är mycket vänlig och välkomnande. Lägenheten ligger i ett mycket lugnt och centralt område. Som jag sagt tidigare, har France Langue vida överträffat mina förväntningar, till den grad att jag vill förlänga min vistelse i Paris.

Läs allt
Marian López
Marian López
France Langue, Paris
Kurslängd: 2 veckor

Under de två veckor som jag har studerat i Paris har jag kunnat utnyttja min vistelse ordentligt, speciellt som jag valde intensivkursen på France Langue. I början är det litet jobbigt med så många lektionstimmar, men det är det bästa sättet att utnyttja vistelsen och att avancera så mycket som möjligt, speciellt om du har kort om tid. Dessutom, under skolans workshops kan du fördjupa dig i det som intresserar dig mest, som grammatik, skriftlig eller muntlig framställning, … utöver litteratur och aktuella frågor, som var de lektioner jag gillade bäst. Jag hade mycket tur med mina lärare. Var och en med sin stil luckades göra lektionerna mycket trevliga. Atmosfären i skolan är väldigt fin och intim, vilket jag är enormt tacksam för. Det enda jag beklagar är att inte ha haft mer tid för att fortsätta att lära mig!

Läs allt