Språkresor till Berlin

Denna huvudstad med sin intensiva historia visar idag upp sig med stolthet! Avant-gardistisk, vågad, modern, mångfaldig, lever Berlin till rytmen av electrokvällar, futuristiska utställningar och senaste modet. Dyk ner i ett universum i ständig rörelse, ett mångfaldens tempel!

Efter murens fall 1989 är det faktiskt så att den tyska huvudstaden verkar utvecklas snabbare än tiden när det gäller den fantastiska utmaningen att skapa sig ett eget öde och en egen mytologi. Högteknologiska byggnader har ersatt gamla obebyggda områden och den tyska regeringen har återvänt till sin nyrenoverade riksdag. När du promenerar längs med glädjefyllda avenyer som Kurfürstendamm eller i livfulla kvarter som Tiergarten, lägger du märke till de olika attityder och kulturer som berikar den tyska huvudstaden. Berlinarna behövde inte vänta på stadens nya look för att vidmakthålla sin kulturella ställning. Många olika festligheter och festivaler förgyller kvällarna för Berlins ungdomar.

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

5 skäl att välja ESL - Språkutbildning Utomlands

 1. Star Agency Europe
 2. ESL vald till bästa språkreseförmedlare i Europa

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. Lägstaprisgaranti

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. Gratis och personlig service 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. Kundtillfredsställelse  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. Kvalitetscertifiering 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.