Språkresor till Berlin

Upplev en av Europas mest inflytelserika städer i ett nytt ljus – gör en språkresa till Berlin och lev som en äkta berlinare under din kurs i tyska! Som Tysklands största stad, drar Berlin till sig internationella studenter från hela världen, som vill förbättra sina tyska färdigheter och njuta av en ny kultur i total fördjupning. Förena dig med dem på din kurs i tyska i Berlin och känn huvudstadens magi!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Berlin

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskolas kurscenter i Berlin ligger i stadsdelen Schöneberg, ett centralt, vackert och livligt...

  Från 2500 SEK
  240 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i Prenzlauer Berg, en ung, trendig och bohemisk stadsdel, populär såväl bland...

  Från 2396 SEK
  230 EUR för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Berlin?


Från det mycket instagrammade East Side Gallery som sträcker sig över två kilometer längs den tidigare Berlinmuren, till det moderna Potsdamer Platz, är Berlin en perfekt blandning av historia och modernism, med sekler av kultur och språk att lära känna under din upptäcktsfärd. Det är den idealiska platsen för dig att praktisera och utveckla dina kunskaper i tyska, där du hör språket talas dygnet runt och får den fantastiska möjligheten att prata tyska var du går – så du lär dig både i och utanför klassrummet! Denna stad är världsberömd för sin kosmopolitiska och framsynta livsstil, vilket du själv kommer att erfara när du testar livet i Berlin i verkligheten.


 

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Berlin?


Vilken typ av kurs du än letar efter kan vi hjälpa dig att hitta den idealiska kursen i tyska i Berlin genom våra partnerskolor. Våra skolor erbjuder ett brett utbud av val, med standardkurser, intensivkurser, halvintensiva kurser, förberedande examenskurser och kurser med affärsinriktning. Välj hur länge du vill studera och låt oss få veta vad dina mål med tyskan är – din personliga språkreserådgivare hjälper dig att hitta den kurs som passar dina behov bäst.


 

Varför välja ESL för att studera tyska i Berlin?


När vi började anordna språkresor 1996, var tyska ett av de språk vi gärna ville kunna erbjuda våra studenter. Nu, mer än 20 år senare, har vi byggt upp ett brett nätverk av tyska partnerskolor, vilka erbjuder högkvalitativa kurser som hjälper dig att nå dina mål. Vår djupa kunskap och erfarenhet låter oss att fullt ut stödja dig under din kurs i tyska i Berlin och vi ger gratis, personaliserade råd till varje enskild student

.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.