Språkresor till Madrid

Bli förälskad i kullerstensgatorna, de grandiosa kungliga byggnaderna, det avslappnade tapasätandet och det vibrerande nattlivet i den spanska huvudstaden på din språkresa till Madrid! Fyllt av liv och kultur, blandar sig här det coola spanska livet perfekt med hetsen i en av Europas största städer. Läs spanska i Madrid och du kommer att uppleva hur det känns att vara en Madrileño i denna vänliga och välkomnande huvudstad!
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Madrid

 • Lägg till i favoriter

  I centrum av Madrid, mitt i stadsdelen Argüelles, ligger denna språkskola på endast fem minuters...

  Från 2764 SEK
  265 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Enforex Madrid ligger i den spanska huvudstadens hjärta, i kvarteret Argüelles, mitt emot universitetet,...

  Från 2034 SEK
  195 EUR för 1 vecka

Varför studera spanska i Madrid?

 

Glöm stereotypen av stor stad och självgoda lokalinvånare – Madrid är en otroligt välkomnande plats, där lokalbor samtalar med varandra på stora terrasser i stadsdelar som bevarats i hundratals år. Du blir lätt en del av detta dagliga liv när du praktiserar dina nyfunna kunskaper på promenad i staden, från den fantastiska Plaza Mayor till Malasañas trånga gator. En kurs i spanska i Madrid är så mycket mer än en sightseeingtripp – vartefter dina färdigheter i spanska ökar får du i denna en inblick i hur det är att leva och arbeta vackra stad.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i spanska i Madrid?

 

I Madrid finns många internationella väktare av det spanska språket, som den Kungliga Spanska Akademien, så man kan med säkerhet säga att undervisningsstandarden i spanska i denna stad är hög! Här hittar du några av de bästa kurserna i landet, handplockade av ESL för dess kvalitet och rykte. Vi arbetar nära våra partnerskolor för att säkra att våra studenter erbjuds dynamiska, interaktiva lektioner där de får stöd på sin väg att uppnå sina mål – vilka de än är.


 

Varför välja ESL för din språkresa till Madrid?

 

På ESL har vi över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter att ordna den perfekta språkkursen utomlands, så du kan vara lugn för att du får fullt stöd av oss under din kurs i spanska i Madrid. Vi kan hjälpa dig att organisera din språkresa från A till Ö, vi stöder dig i valet av din kurs och hjälper dig även att hitta det ideala stället att bo under din vistelse i Madrid. Vår insiderkunskap gör också att vi kan ge dig tips och information om andra viktiga aspekter av din resa, som vad du kan göra när du är där, hur att hitta i staden och annat! Vi är här för dig hela vägen!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.