Språkresor till Nice

Kan det finnas något mer avkopplande än att studera franska i Nice? Ta en kurs på Franska rivieran och upplev Medelhavets avslappnade livsstil med en fransk knorr! Nice är en av Frankrikes mest besökta städer på grund av sin historia, kultur och, naturligtvis, blå himmel och hav som sträcker sig ut så långt ögat kan nå. Upptäck en blandning av vibrerande gatuliv och avkoppling på din kurs i franska i Nice!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Nice

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola är en av de mest erfarna i Frankrike när det gäller undervisning i franska och andra...

  Från 3370 SEK
  325 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår språkskola Alpha B i Nice ligger i hjärtat av Rivierans huvudstad, bara några steg från shopping,...

  Från 3525 SEK
  340 EUR för 1 vecka

Varför studera franska i Nice?


 

Det finns inget bättre sätt att lära sig ett språk än i total fördjupning och att lära sig det i en mindre stad som Nice är idealiskt eftersom det låter dig utforska en ny plats medan du verkligen lär känna det lokala livet. Du kommer att förstå bättre en ny kultur och känna dig hemma i staden under din kurs i franska i Nice. Franska omger dig dygnet runt och i tillägg till att praktisera dina kunskaper ute på stan, får du tillfälle att prata franska med andra internationella studenter som rest hit för ett smakprov på den franska livsstilen.


 

Vilken typ av kurs i franska i Nice kan jag göra?


 

Hur du än vill lära dig franska och i vilken takt, har våra partnerskolor den ideala kursen för dig. Med det breda kursutbudet att välja ur, inklusive standardkurs, halvintensiv kurs, intensivkurs eller kombinerade kurser, har vi något för alla typer av studenter. Om du vill läsa franska i Nice och ta en officiell examen, kan du göra detta genom ESL, eller om du behöver franska för arbetslivet, kan vi erbjuda det också. Tala med oss och se hur vi kan skräddarsy din kurs så att den passar dina behov.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Nice?


 

Vi har hjälpt studenter att hitta sin ideala kurs i över 20 år och vi vill att varje student ska få känna samma spänning och passion som vi gör när vi lär oss ett nytt språk. Våra partnerskolor är omsorgsfullt utvalda för att hjälpa dig att nå dina mål och vi upprätthåller en nära kontakt med dem för att säkra att våra höga standardkrav uppfylls hela året. Eftersom vi vet att det inte är så lätt att organisera en språkresa utomlands som enskild person, ger vi dig gratis, personaliserade råd före, under och efter din kurs, så ett du känner stöd genom hela processen! Allt du behöver göra är att njuta av din kurs i franska i Nice med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.