Språkresor till San Francisco

Ta en kurs i engelska i San Francisco och upptäck ”The City by the Bay”, där det finns något för alla smaker! Från den häpnadsväckande Golden Gate till spårvagnarna med oslagbar utsikt kommer du att kunna utforska varje hörn på din språkresa till San Francisco, en erfarenhet som låter dig se staden med andra ögon. Upptäck San Franciscos kultur och mångfald på en oförglömlig språkresa!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - San Francisco

 • Lägg till i favoriter

  Om du bestämmer dig för en språkresa till Berkeley kommer du inte att bli besviken. Kaplan Berkeley...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 5092 SEK
  570 USD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Denna partnerskola är tillfälligt stängd. Lektionerna kommer att återupptas 31/8 2020 på följande...

  Från 5092 SEK
  570 USD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan EC ligger centralt, i kvarteren runt Union Square en liten bit från den magnifika San...

  För närvarande finns 2 specialerbjudanden

  Från 4645 SEK
  520 USD för 1 vecka

Varför studera engelska i San Francisco?

 

Klassad som en av städerna med högsta livskvaliteten i USA, är San Francisco en dröm för internationella studenter med avspända kaliforniska vibbar och massor att se och göra. Du träffar nya människor från runt om i världen och praktiserar din engelska varje dag med dem och med lokalinvånarna! En kurs i engelska i San Francisco öppnar upp en av världens mest ikoniska städer för dig och du får chansen att fördjupa dig i både språket och kulturen för en verkligt unik upplevelse.


 

Vilken typ av kurs i engelska i San Francisco kan jag göra?

 

Vare sig du är en nybörjare i engelska eller är på en avancerad nivå och vill förbättra dig ytterligare, kan ESL hjälpa dig att hitta den ideala kursen som passar dina behov. Våra partnerskolor erbjuder ett brett kursutbud, från standard- till intensivkurser, så allt du behöver göra är att bestämma hur länge du vill vara borta! Skulle du vilja ta en officiell examen erbjuder våra partnerskolor i San Francisco förberedande examenskurser och om du vill få erfarenhet av livsstilen och kulturen i San Francisco på ett nytt, dynamiskt sätt, erbjuds också fördjupningskurser där du är ute på upptäcktsfärd i staden och praktiserar din engelska på gatan!


 

Varför välja ESL för en språkresa till San Francisco?

 

Vi har erbjudit kvalitetskurser i engelska i USA under många år nu och vår kunskap och erfarenhet har hjälpt oss att bygga upp ett utmärkt nätverk av partnerskolor med vilka vi håller en nära kontakt för att säkra att du ska få den bästa tillgängliga undervisningskvaliteten. Vi har hjälpt studenter att organisera den perfekta språkresan i över 20 år och vi stöder var och en av dem från A till Ö, så med oss kan du vara säker på att både råd och förståelse. Vi vill att du ska få ditt livs upplevelse på din kurs i engelska i San Francisco, att du utvecklar dina färdigheter och får minnen att bevara hela livet!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.