Språkresor till Cambridge

Med en rik akademisk historia och som plats för ett av världens äldsta universitet, är Cambridge det perfekta stället för dig att läsa engelska utomlands och att upptäcka mer av denna vackra stad! Om du tänker göra en språkresa till Cambridge har ESL den ideala språkupplevelsen för dig med olika kurstyper att välja bland och hjälp med din språkresa hela vägen!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Cambridge

 • Lägg till i favoriter

  En språkresa till Cambridge är ett populärt val, då det är en av världens äldsta universitetsstäder,...

  För närvarande finns 3 specialerbjudanden

  Från 3744 SEK
  308 GBP för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Dyk ner i den internationella miljön i denna historiska universitetsstad, på endast en timme från...

  Från 3987 SEK
  328 GBP för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Cambridge?


Om du letar efter prestigefylld undervisning och utbildning, är Cambridge den perfekta platsen. Dra fördel av högkvalitativa kurser i engelska i Cambridge medan du utforskar århundraden av akademiskt liv i en traditionell, engelsk stad. Besök pittoreska gränder och sträck ut dig på välskötta gräsmattor och praktisera dina färdigheter i engelska varenda dag tillsammans med de vänliga lokalborna och de hundratals studenter som varje månad kommer från hela världen för att lära sig engelska och få ett smakprov på det engelska universitetslivet.
 
 

Vilken typ av kurs i engelska kan jag göra i Cambridge?


ESL har ett brett kursutbud för att plugga engelska i Cambridge och våra partnerskolor erbjuder en exceptionellt hög kvalitet på var och en av dem. Vill du utveckla dina färdigheter i engelska, kan du välja mellan standardkurs och intensivkurs, där du får möjlighet till total språkfördjupning både i och utanför klassrummet. Om du vill sätta glans på ditt CV, pröva då kursen English for work, eller ta en officiell examenskurs. Våra partnerskolor erbjuder en rad alternativ som Cambridgecertifikat och förberedelse för IELTS-examen.
 
 

Varför välja ESL för att studera engelska i Cambridge?


Vi har varit verksamma i över 20 år och har arrangerat språkresor utomlands för studenter i hela Europa sedan 1996. Vår erfarenhet och bakgrund betyder att vi har ett pålitligt nätverk av partnerskolor, som vi har handplockat för sin höga kvalitet på undervisningen och för det kursutbud de erbjuder våra studenter.
 
Vi kan hjälpa dig att ordna din språkresa hela vägen, från kursen du tar till var du vill bo under din kurs i engelska i Cambridge. Din personliga språkreserådgivare ger gratis, personaliserade råd före, under och efter din kurs, så du är aldrig utan stöd. Upptäck det historiska England på ett språkreseäventyr med oss i år!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.