Valencia

Valencia är en förstklassig turiststad som åtnjuter ett priviligierat läge vid Medelhavet. Dess stränder är berömda för sin naturliga skönhet och det varma klimatet låter dig njuta av dem när du vill och till långt in på natten.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Valencia

 • Lägg till i favoriter

  Skolan i sig är unik! Utsmyckad av spanska konstnärer, erbjuder den klassrum med teman som ”rummet med...

  Från 1286 SEK
  125 EUR för 1 vecka
Gastronomin, ett annat av regionens stora plus, baseras framför allt på ris och är resultatet av dess klimat, sin mångfald, sina bördiga dalar, sina grönsaksodlingar, havet och solen. Här föddes paëllan! Smaka den på någon av de otaliga fester som äger rum året runt och som mobiliserar hela befolkningen, med färger, musik och skådespel. Som provins- och regionshuvudstad äger Valencia ett enastående historiskt och kulturellt arv som är värt att upptäcka: Sidenbörsen, klassad som världsarv av UNESCO och La Cité, ett futuristiskt komplex för konst och vetenskap med muséer, bio och teater, är värdiga representanter. Lär känna en dynamisk stad som kunnat bevara en fantastisk livskvalitet.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.