Nice

Det slående är Medelhavets djupblå färg som gör Nice till favoritplats för en vistelse med garanterat fint väder. Vad kan bli bättre som inramning till en kurs i affärsfranska.
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Nice

 • Lägg till i favoriter

  Hoppa på ett franskt snabbtåg i affärsklass! Idiom har specialiserat sig på franskundervisning för...

  Från 10259 SEK
  985 EUR för 1 vecka
Regionens ekonomiska huvudstad, Frankrikes femte stad, belägen mellan hav och berg och nära Italien. Nice har inte påverkats av den industriella revolutionen. Basen för stadens ekonomiska utveckling utgörs av turism och handel. Från affärskvarteret Arenas strålar en dynamisk entreprenörsanda ut över staden och regionen. Inlandet är fullt av naturskatter, autentiska restauranger, favoritplatser för kulturpersoner från hela världen … Utbyten av idéer, hetsiga högljudda diskussioner – i Nice är det alltid fullt liv på de allmänna platserna. Som kontrast till detta sjudande liv, finns det även många små undangömda skatter. Ett ekonomiskt och kulturellt utbyte med Italien och Monaco bidrar med dynamik till denna, alltid uppskattade pärla på Franska Rivieran.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.