Edinburgh

Det är en stad byggd på kullar, men dess siluett är endast geografisk och mottagandet som väntar dig kan inte vara varmare! Edinburgh är förvånande, slående och atypisk.

 

Skottlands administrativa huvudstad förvånar med sin öppna och trivsamma karaktär. Du möter män i storlek XXL i kilt, men upptäcker också barer och restauranger av förvånansvärt hög kvalitet. Atmosfären är internationell men de lokala evenemangen och de många festivalerna ger Edinburgh en bykänsla. Highlands hittar du en timmes bilresa bort och du blir inviterad till promenadeer på leder genom en autentiskt vild natur. Universitetsstaden Edinburgh är dessutom Storbritanniens mest betydelsefulla finanscentrum efter London och klassas bland Europas bästa vad gäller värdepapper. Inom bank- och försäkringssektorerna är Edinburgh säte för många internationella företag. Med andra ord den idealiska platsen för att lära dig engelska och att ge ytterligare kraft åt din karriär.

Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - Edinburgh

 • Lägg till i favoriter

  Välbefinnande och språkstudier i en exceptionell miljö! Mitt i hjärtat i den skotska huvudstaden...

  Från 14159 SEK
  1175 GBP för 1 vecka

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.