Språkresor till Glasgow

Utmärkt, 533 omdömen

En engelsk språkresa till Glasgow är det perfekta tillfället att upptäcka en av Storbritanniens vänligaste städer, komma i kontakt med skotsk kultur och uppleva en stad full av unik karaktär! Lär dig engelska i Glasgow och du kommer att fördjupa dig i ett centrum för konst, kultur, komedi och utbildning, med sjöarna och Skotska lågländerna bara en kort bit därifrån. Välj att studera engelska i Glasgow så får du en minnesvärd tid att njuta av traditionell skotsk kultur, från det unika köket till landets rika historia!

 
Språkresor till Glasgow
Glasgow
1 / 10
Engelska skolor i Glasgow

Du kommer att känna dig som hemma på din kurs i engelska i Glasgow, kallad en av de vänligaste städerna i Storbritannien, när du går på gatorna, upptäcker dess oslagbara nattliv och lär känna dess charmiga lokalbefolkningen. På din kurs i engelska i Glasgow hos en av våra partnerspråkskolor utvecklar du dina språkkunskaper i total fördjupning och gör din språkresa utomlands unik när du lär dig mer om Skottland, med dess egna keltiska kultur och traditioner.

Varför studera engelska i Glasgow?

esl glasgow language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Den här välkomnande staden har en livlig kulinarisk scen, museer och gallerier och ett spännande nattliv, så när du studerar engelska i Glasgow får du en minnesvärd tid att öva på dina språkkunskaper!
 • Umgås med andra studenter i staden när du besöker attraktioner som Kelvingrove Art Gallery & Museum, Glasgow Cathedral och The Lighthouse Arts Centre - kontakta oss för mer information om att bo i Glasgow.
esl glasgow language stay 3 column 2
Resande
 • När du pluggar engelska i Glasgow får du chansen att utforska Skottlands unika kultur och otroliga landskap, från den moderna stadskärnan med dess museer och gallerier till de blåsiga Högländerna!
 • Glasgow är porten till Skottlands fantastiska natur, och på en kurs i engelska i Glasgow kan du utforska fantastiska Loch Lomond, berömda Loch Ness eller några av de 47 whiskydestillerierna i Högländerna.
esl glasgow language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Se en film på den historiska Glasgow Film Theatre eller besök Scottish Football Museum - det finns mycket att göra när du studerar engelska i Glasgow!
 • Passa på att ta en rundtur i Clydeside Distillery för att lära dig mer om whiskytillverkning och avsluta din dag med att lyssna på en livekonsert på en av stadens spännande musikställen.

Populära frågor om att studera engelska i Glasgow:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Glasgow?

Du spräcker inte budgeten när du lär dig engelska i Glasgow, eftersom en måltid ute kostar bara 11:30 euro (10 pund). En bussbiljett till stadens centrum är lika billig, bara 1:90 euro (1:70 pund). Våra kurser i engelska i Glasgow börjar från bara 156 euro (135 pund) per vecka, och du kan alltid be oss på ESL om en gratis prisoffert för din engelska språkresa utomlands till Glasgow!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Glasgow?

 • Utforska de unika attraktionerna i en av Skottlands livligaste städer på en kurs i engelska i Glasgow, där du kan spendera din tid med att njuta av storstadens bekvämligheter eller utforska den fantastiska omgivande naturen!
 • Att plugga engelska i Glasgow är ett unikt tillfälle att lära känna områdets engelska accent, och att prata med lokalbefolkningen varje dag. Det kommer definitivt att snabbt förbättra dina språkkunskaper!

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Glasgow?

När du studerar engelska i Glasgow utvecklar du dina färdigheter snabbt under intensiva lektioner med andra elever, samtidigt som du tar itu med den utpräglade skotska accenten ute på gatorna i stadens centrum! Några av de engelska programmen i Glasgow på våra partnerskolor inkluderar:

 • Kurser från nybörjare till avancerade (A1- till C1-nivå)
 • Förberedande examenskurser för IELTS 
 • Kombinerade privatlektioner och gruppkurser i affärsengelska

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Glasgow?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig