Upplev fler än 250 resmål, 30 Plus
Upplev fler än 250 resmål

30 Plus

Språkresor för dig över 30 år

Språkresor för dig över 30 år

Exklusivt för dig som är ute i yrkeslivet och önskar att friska upp dina språkkunskaper – eller att börja lära dig ett nytt språk – samtidigt med att få ut mesta möjliga av din semester eller vidareutbildning, har ESL lanserat ett helt nytt koncept med språkkurser utomlands för dig som fyllt 30 år.
 
Kurserna 30+ är ett helt nytt program, som svara mot en allt större efterfrågan från de som inte längre är 20 år, men som fortfarande tycker lika mycket om nya upplevelser, att festa, att träffa nya människor och att skapa nätverk.
 
För att kunna anmäla sig räcker det med att ha fyllt 30 år och att ha lust att lära sig, eller att förbättra, ett språk. Är det så i ditt fall, tveka då inte att gripa tillfället att upptäcka de nya program vi skapat just för dig!
 
ESL - 30 Plus
Språkresorna, som speciellt tagits fram för dig som fyllt 30, ger dig möjlighet att:
 
  • Dra nytta av kvalitetskurser i språk tillsammans med personer med samma intressen som du själv.
  • Utöka ditt nätverk genom att träffa deltagare från andra kulturer och med olika synsätt.
  • Komma bort från den dagliga rutinen i arbetet eller i studierna.
  • Göra en aktiv semester och upptäcka en ny kultur genom språket.
  • Göra snabbare framsteg för att nå dina språkmål.
  • Boosta din potential i en globaliserad värld.
  • Investera i din framtid!
ESL - 30 Plus

Se våra utbildningscentra för kurserna 30+

London Notting Hill 30+
Med över 100 års erfarenhet, erbjuder London School of English träning för unga affärsproffs i ett vackert område av Notting Hill. Få ut maximalt av den stimulerande miljön och det livliga grannskapet i sällskap med andra studenter 30+.
London Camden - Kentish Town 30+
Vår partnerskola Tti School of English, erbjuder också ett program 30+ på bara några steg från Camden Town, ett av Londons mesta innekvarter.
Wimbledon School of English 30+
Det kan inte bli mer brittiskt än Wimbledon! I en typisk brittiskt viktoriansk terrassbyggnad, har du förmånen att studera ”the Queen’s English” tillsammans med andra deltagare i samma ålder och med liknande intressen och bakgrund. Kom i juli, så har du kanske chans att se den legendariska Wimbledonturneringen!
Canterbury 30+
Medeltidsstad med en själ, very british. Denna fantastiska universitetsstad ligger i hjärtat av grevskapet Kent. Med London på en timmes avstånd med tåg, placerar sig Canterbury högt på topplistan för de mest uppskattade städerna för en språkresa 30+. Vår partnerskola välkomnar dig i en klassisk och stimulerande miljö.
Portsmouth 30+
På några steg från affärerna i centrum och badstranden, erbjuder denna skola kurser i engelska för studenter över 30 år. Du lär dig språket tillsammans med personer i din egen ålder och kan utnyttja universitetets gym på din fritid. Och för veckoslutets utflykter, ligger London bara 2 timmar bort med tåg!
Dublin 30+
Föreställ dig detta: att ta en spännande kurs i engelska med studenter i din egen ålder och att sedan gå ut tillsammans efter lektionerna för att shoppa vilt på Grafton Street, ta en Guinness eller en kopp te på Temple Bar, eller gå på en vild rugbymatch.
Irland väntar!
Malta 30+
Njut av en språkresa 30+ till Malta och hämta krafter under solen medan du upptäcker en ö full av charm och en typisk medelhavslivsstil. Lektionerna kan inriktas på affärsspråk eller helt enkelt på att förbättra dina allmänna kunskaper i engelska.
Ett litet plus: barntillsyn erbjuds familjer vars föräldrar deltar i en kurs 30+ (disponibelt under sommaren mot tillägg).
30+ i Brisbane
Australiens coolaste stad är den idealiska scenen för en kurs i engelska tillsammans med andra människor som du. Åk in till centrum i Brisbane och ta en kaffe på ett av stadens berömda kaféer, lyssna till levande musik på något av de alternativa musikställena eller sola på sandstranden Streets Beach!
30+ i Gold Coast
Om ditt mål är att lära dig engelska och samtidigt möta nya, intressanta människor i din egen ålder, planera då för en språkresa till Gold Coast. Denna urbana badort på den australienska östkusten är den perfekta platsen för ditt språkreseäventyr utonlands.
Melbourne 30+
Förbättra din språkkompetens i en stimulerande och avslappnad miljö i sällskap av andra studenter från 30 år! Den kosmopolitiska staden Melbourne har en perfekt blandning av kultur och nöjen … utnyttja skolans exceptionella läge för att utforska alla stadens vrår!
Vancouver 30+
Lär dig engelska i denna fantastiska kanadensiska kuststad tillsammans med andra studenter i samma ålder och med samma intressen. Bara några steg från Vancouvers trendiga stadsdel Gastown är detta den bästa platsen för att ta din engelska till nästa nivå!
30+ i Barcelona
Denna moderna medelhavspärla är den perfekta platsen för att studera spanska. Du omges av sagolik arkitektur, vackra stränder och ett fantastiskt nattliv, som du njuter av i sällskap med andra 30-plusstudenter precis som du!
30+ i Madrid
Den spanska huvudstaden är proppfull av kultur och färg. Prova den berömda iberiska skinkan, koppla av i fridfulla Parque de El Retiro, strosa på Plaza Mayor och shoppa runt Puerta del Sol … din kurs i spanska 30+ kommer att bli mer än spännande!
30+ i Málaga
Res till Picassos födelsestad på Spaniens sydkust för en oförglömlig kurs i spanska tillsammans med studenter i din egen ålder. Gå till stranden och vandra längs den palmkantade promenaden, men klättra även upp till slottet med sin utsikt och prova på spanska tapas, en nödvändig kulturell erfarenhet när du är i Andalusien!
Sommarprogram 30+ i Valencia
Program 30+ i Valencia
Här kan du njuta av Valencias härliga klimat och fantastiska kulturarv, samtidigt som du tar en kurs i spanska med personer som liknar dig: dynamiska personer i trettioårsåldern, som har lus att lära sig språk i denna välkomnande spanska stad.

Vänligen notera att även yngre deltagare kan integreras i programmet, men att skolan garanterar att minst 30 % av deltagarna kommer att vara över 30 år vid vissa specifika kursstartsdatum.

Sommarkurser 30+

Sommarprogram 30+ på Irland
Under juli och augusti erbjuder vi kurser 30+ i hjärtat av två av Irlands vackraste städer: Dublin och Galway. Låt dig fyllas av den trendiga och kosmopolitiska atmosfären i den irländska huvudstaden, eller upptäck det mer traditionella Galway och dess legendariska historia. Om du inte kan bestämma dig för vilket alternativ, kan du också kombinera de två resmålen genom att välja alternaivet ”Östkust/Västkust”.

Märk att dessa kurser i princip följs av trettioåringar. Det kan dock hända att yngre deltagare integreras i programmet, som emellertid till största del frekventeras av åldersgruppen 30+
Vare sig det gäller att boosta din karriär eller att vidga din horisont som ett steg i din personliga utveckling - representerar ESL:s kurser 30+ ett gyllene tillfälle!
ESL - 30 Plus
Som komplement till våra program 30+ erbjuder vi programmet Hemma hos läraren som är speciellt populärt bland trettioåringar. En individualiserad undervisning som tar hänsyn till din inlärningsrytm och dina specifika intresseområden!
ESL - 30 Plus
Har du frågor? Kontakta oss och vi ska med nöje ge dig mer information om de olika programmen som finns för att göra språkliga framsteg efter 30 år.
Tveksam? Läs då om 30 goda skäl för att lära sig ett språk vid 30 år eller varför 30+ är bästa tiden för att lära sig ett språk.