Upplev fler än 250 resmål, 30 Plus
Upplev fler än 250 resmål

30 Plus

Språkresor för dig över 30 år

Det absolut bästa med att vara i trettioårsåldern är att du vet så mycket mer om livet. Faktiskt är du i den ideala positionen att ta steget och göra en språkresa utomlands – nu när du kan få ut mesta möjliga av den!
 
Du vet det och vi vet det: att tala ett främmande språk (eller flera) är ett måste i den globaliserade värld vi lever i. Så varför inte investera i din framtid och boosta din karriär?
ESL - 30 Plus
Att göra en språkresa utomlands låter dig tveklöst starkt förbättra dina språkliga kunskaper och färdigheter och väljer du att göra det med ESL, kommer du att …
 
  • Göra snabba framsteg mot att nå dina språkliga mål.
  • Utveckla en internationell profil som får dig att vidga dina vyer.
  • Komma i kontakt med folk i liknande ålder och med liknande intressen, samt skapa ett ovärderligt världsomspännande nätverk.
  • Lämna din bekvämlighetszon och din dagliga rutin.
  • Ta en intensiv, men avkopplande semester
Våra populäraste kurser
Vi rekommenderar också att du tittar på våra företagskurser, perfekta för dig som vill avancera i din karriär.
Våra kurser Hemma hos läraren är det bästa sättet att dra fördel av en intensivkurs dygnet runt, där du inte bara fördjupar dig totalt i språket och kulturen, utan också täcker de specifika behov i dina språkstudier som en helt personaliserad erfarenhet med en egen lärare ger dig!
ESL - 30 Plus
Vill du veta mer? Kontakta oss! Våra erfarna rådgivare ger dig med nöje mer information om de olika programmen 30+.
 
Fortfarande inte säker? Här får du 30 goda skäl att lära dig ett språk efter 30 och varför 30 är den perfekta åldern för att lära dig ett språk.