ESL Family program in Paris

Familjeprogram

Familjeprogram

Från 6 års ålder

Vår partnerskolas sommarcampus är beläget i Issy-Les-Moulineaux, en lummig och välmående förort till Paris. På 20 till 30 minuter med tunnelbana tar du dig till centrum av huvudstaden och dess sevärdheter. Beläget sydväst om huvudstaden, och bara 10 minuter med tunnelbanan från de livliga gatorna i det 15: e arrondissementet, kommer du lätt att ha tillgång till Paris attraktioner. Skolan erbjuder 30 klassrum med audiovisuell utrustning i en modern byggnad, en restaurang med självservering och en avdelning utrustad med multimediadatorer och gratis internet. Mellan lektionerna kan du koppla av och njuta av solskenet på de stora terrasserna.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Nära till Paris centrum, ett tryggt och trevligt område att lära sig franska i.
  • Populärt ställe att bo på och att fritt njuta av fritiden.
  • Obegränsade möjligheter till att utforska och upptäcka Paris och dess omgivningar.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      USA
      Tyskland
      Spanien
      Italien
      Portugal
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Adagio residence (Studios/lägenheter för 2 till 6 personer)

esl language english manchester piccadilly point

Residenset ligger i närheten av Parc des Expositions och l’Aquaboulevard (vattenpark, spa och fitnesscenter), det ligger med 10 minuters promenad från skolan och är en perfekt bas för att utforska staden. Residensets studios (2 personer) och lägenheter (2-3 rum till 4 personer, 3-5 till 6 personer) är mycket bekväma med fullt utrustade kök, badrum, tv och telefon. De flesta av studiolägenheterna och lägenheterna har en balkong, en terrass eller en privat liten trädgård. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts varje vecka. Tilläggstjänster såsom veckostädning, tvättning, strykning eller garage finns till en extra kostnad.

Privat lägenhet / hotell

esl language french inlingua larochelle accomotation

Information och pris på begäran.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Paris language stay
Andra skolor i området
Paris