ESL Family program in Paris

Familjeprogram

Familjeprogram

Från 6 års ålder
Vår partnerskolas sommarcampus ligger i Issy-les-Moulineaux, en förort ca femton minuter från huvudstadens centrum med tunnelbanan. Beläget i den sydvästra delen av huvudstaden och bara 5 minuters promenad från det 15:e distriktets livliga gator kommer du att ha nära till Paris sevärdheter. 30 klassrum med audiovisuell utrustning finns att tillgå i en modern byggnad tillsammans med en självbetjäningsrestaurang och en datorsal med multimediadatorer och fri tillgång till internet. Mellan lektionerna kan du koppla av och njuta av solen på de stora terrasserna.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Nära till Paris centrum, ett tryggt och trevligt område att lära sig franska i.
  • Populärt ställe att bo på och att fritt njuta av fritiden.
  • Obegränsade möjligheter till att utforska och upptäcka Paris och dess omgivningar.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
XL
#
Minimiålder:
6 år
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Adagio residence (Studios/lägenheter för 2 till 6 personer)

esl language english manchester piccadilly point

Residenset ligger i närheten av Parc des Expositions och l’Aquaboulevard (vattenpark, spa och fitnesscenter), det ligger med 10 minuters promenad från skolan och är en perfekt bas för att utforska staden. Residensets studios (2 personer) och lägenheter (2-3 rum till 4 personer, 3-5 till 6 personer) är mycket bekväma med fullt utrustade kök, badrum, tv och telefon. De flesta av studiolägenheterna och lägenheterna har en balkong, en terrass eller en privat liten trädgård. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts varje vecka. Tilläggstjänster såsom veckostädning, tvättning, strykning eller garage finns till en extra kostnad.

Privat lägenhet / hotell

esl language french inlingua larochelle accomotation

Information och pris på begäran.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Paris language stay
Andra skolor i området
Paris
ESL Family Program Antibes
Antibes
Programme famille