ELFE

Total språkfördjupning i världens vackraste stad. ELFE ligger i en typisk parisisk byggnad, centralt belägen i hjärtat av Paris, på 10 minuters promenad från Centre Pompidou och Louvren. I skolan, som ligger mitt i Paris, råder en behaglig och lugn stämning, som ger en perfekt för studiemiljö. Lärarna är alla mycket kvalificerade när det gäller undervisning i franska som främmande språk. Dessutom har de mycket goda kunskaper inom olika yrkesområden, vilket gör att ELFE kan erbjuda kurser på hög nivå för olika typer av yrkesutövare. Vår partnerskola erbjuder sedan 30 år en kvalitetsundervisning, som bygger på studenternas aktiva deltagande. En analys av varje students individuella behov gör att lärarna kan utforma undervisningen i franska utifrån varje deltagares önskemål och behov. Lektionerna i minigrupp sker i en mångkulturell miljö, som är lika berikande som motiverande, och den lilla storleken på gruppen gör att varje student samtidigt får individuell undervisning. Dessa skräddarsydda kurser är anpassade efter varje deltagares specifika behov. Under din utbildning i Paris kommer du att lära känna andra yrkesutövare från hela världen samtidigt som du förbättrar dina muntliga och skriftliga kunskaper i franska i anslutning till olika situationer i såväl det dagliga livet som i yrkeslivet.

Pluspunkter

 
ELFE
1 / 10

Pluspunkter

  • 30 års erfarenhet av att undervisa företagsfolk i franska
  • Intensiva, flexibla och individualiserade, korta och långa program
  • Bekvämt och lugnt center med centralt läge
  • Unikt utbud av aktiviteter: guidade stadsturer, konst, mode & design, matlagning, vinprovning och mycket mer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Österrike
      Italien
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj executive

esl host family juniors

Inkvartering i eget rum hos familj, med halvpension och eget badrum.

OBS: Toaletten kan komma att delas med medlemmar av familjen.

Hôtel des Arts

ESL hotel accommodation 1

Kontakta oss för att få mer information om detta erbjudande.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.