Språkresor i San Francisco, USA

I denna mångkulturella, kaliforniska stad som ligger på nordspetsen av halvön med samma namn, vid Stilla havets strand, är minoriteterna i majoritet! Ta en promenad på Friscos gator för att känna av det som ger staden dess unika charm – den fredliga samexistensen mellan de olika kulturerna och invånarnas stora tolerans.

Se vårt urval av skolor - San Francisco

Ingen annanstans än i denna stad, som är så öppen för andra, blir du en del av denna stämning som på samma gång är både trygg och dynamisk. Här finns allt att upptäcka! Det exceptionellt milda klimatet tillåter promenader i de olika stadsdelarna under hela året. Staden kommer att fånga dig totalt, från Mission District, som är de äldsta stadsdelarna, till Fisherman’s Wharf med sina båtar och skaldjursrestauranger, via det berömda Chinatown, en liten asiatisk enklav med exotiska butiker och frukt- och grönsaksmarknader, till Golden Gate Park där solnedgångarna är som mest romantiska. Ta en båttur till Alcatraz eller låt dig frestas av en utflykt till Napa Valley! Besök något av de fantastiska museerna eller gå på konsert – klassisk musik, jazz, pop eller något annat – och låt dig charmas av någon teater- eller balettföreställning! Klättra upp för de branta gatorna och beundra utsikten över bukten! Få ut det bästa av San Fransisco, där allt är fantastiskt!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.