Språkresor i Paris, Frankrike

Kosmopolitisk, monumental, kulturell, romantisk, gastronomisk – Paris är utan tvekan en av världens mest fascinerande huvudstäder. Det kulturella utbudet är enormt – 1800 monument, 170 museer, 145 teatrar och 380 biografer – men Paris är inte bara en historisk stad. Seines kajer och de olika stadsdelarna – som är som småstäder i sig själva – inbjuder till både promenader och upptäckter.

Se vårt urval av skolor - Paris

Dag som natt kommer du att hänföras av stadens skönhet och charm, från Belleville till Marais, från Butte aux Cailles via Saint Martin-kanalen. Från de majestätiska monumenten till de små detaljerna i vardagslivet – allt talar till den franska huvudstadens fördel – den romantiska atmosfären, det kulturella utbudet och den trendiga andan. Evig, ljus, bisarr, kreativ och ständigt i rörelse. Välkommen till Paname!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.