Språkresor i Montreux, Schweiz

Staden, som kallas ”Den schweiziska Rivierans pärla” är fridfull och elegant och ligger vid Genèvesjöns strand. Hit kommer turister från världens alla hörn, både sommar och vinter.

Se vårt urval av skolor - Montreux

 • Lägg till i favoriter

  Alpadia Montreux ligger på huvudgatan i Montreux, som går utmed sjön Léman och den vackra promenaden som...

  Från 4061 SEK
  430 CHF för 1 vecka
Denna långa tradition av gästfrihet, från Byron till Nabokov till Stravinskij, lever fortfarande kvar i våra dagar. I juli vibrerar hela Montreux till rytmen av den berömda jazzfestivalen. Varje årstid är unik här. Alperna är ett paradis för skidåkare under hela året och bildar ett fantastiskt panorama som bakgrund till vattnet. Vår skola ligger mitt i staden, alldeles i närheten av sjön, butikerna, barerna och restaurangerna. Kajerna är färggranna och fulla av palmer, och avslöjar sina hemligheter under promenaden från Auditorium till det berömda slottet Chillon – små vikar som är idealiska för att njuta av solen, ha picknick eller festa. Här finns fantastiska botaniska trädgårdar, livliga terrasser och internationella restauranger. Ett förstklassigt kulturutbud bidrar också till att göra Montreux till en idealisk miljö för att studera franska i ett magnifikt område.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.