Språkresor i Berlin, Tyskland

Berlin har genomgått många omstörtande, historiska händelser under de senaste hundra åren och håller på att skapa sig ett nytt ansikte, en ny identitet. Efter murens fall 1989 har den tyska huvudstaden velat gå fortare fram än tiden själv genom att kasta sig ut i rasande fart med målet att definiera sin egen framtid och skapa sig en ny mytologi. 

Se vårt urval av skolor - Berlin

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskolas kurscenter i Berlin ligger i stadsdelen Schöneberg, ett centralt, vackert och livligt...

  Från 2488 SEK
  240 EUR för 1 vecka
Nya hightechbyggnader har ersatt ödetomter och den tyska regeringen har installerat sig i den återuppstådda Reichtag. När du promenerar längs med de muntra avenyerna, som till exempel Ku’Damm, eller genom livfulla områden som Tiergarten, kommer du att upptäcka de många olika mentaliteter och kulturer som berikar den tyska huvudstaden. Berlinarna själva behövde inte vänta på uppfräschningen av sin stad för att hålla sig i den konstnärliga framkanten. Otaliga fester och festivaler livar upp kvällarna för Berlins unga befolkning. Staden med sitt händelserika förflutna håller huvudet högt.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.