Språkskolor för Koreanska

Om du är galen i allt som har med K-något att göra, varför inte det ett steg längre och själv upptäcka Sydkorea? Lär dig koreanska utomlands och dina ögon kommer att öppnas – inte bara för ett nytt språk, utan till en otrolig kultur som har tagit världen med storm, mästerligt kombinerande det moderna och det traditionella. En språkresa för ungdomar till Sydkorea kommer helt säkert att ge dig företräde när det kommer till att sjunga med i K-poplåtar, men vad som är viktigare är att det kommer att ge dig en inblick i en helt ny värld: fenomenet som sveper över världen.
 

Läsa mer

Varför studera koreanska utomlands?

 

Att lära sig ett nytt språk i ett nytt land är ett otroligt bra sätt att lära sig snabbt och att själv få uppleva en helt ny kultur. Genom att lära dig koreanska utomlands kommer du att resa till en plats där språket talas dygnet runt och vara omgiven av dess folk, historia och kultur är ett bombsäkert sätt att hjälpa dig förstå språket mycket fortare. Det är ett fantastiskt tillfälle att skapa minnen som stannar hos dig för alltid! Tänk dig att visa dina foton från Seoul för dina vänner och att berätta historier för din familj – på koreanska förstås – under många år!


 

Är det svårt att lära sig koreanska?

 

Koreanska har rykte om sig att vara svårt att lära sig, men faktiskt har det ett av de enklaste alfabeten i Asien – om inte i världen – att läsa och förstå. Olikt andra asiatiska språk kommer du att kunna läsa och skriva koreanska på nolltid, utan att behöva lära dig utantill tecken eller separata skrivsystem. Att studera koreanska är ännu enklare om du gör det på ett ställe där språket talas – sommarkurserna i Sydkorea för ungdomar låter dig höra och prata naturligt och du kommer att se språket överallt när du utforskar landet!


 

Vad kommer jag att göra på min språkresa utomlands till Sydkorea?

 

Du kommer att bli varmt och vänligt välkomnad av våra partnerskolor i Sydkorea, som utformar kurser i koreanska utomlands specifikt för åldrarna 13 till 17 år. De vill vara säkra på att du lär dig snabbt och får chansen att öva koreanska varje dag, samtidigt som du även kommer i kontakt med den kulturella sidan av språket. Du får tillfälle att pröva den fantastiska koreanska maten, besöka tempel och palats och bo i en värdfamilj som lär dig allt om den koreanska kulturen! Lär dig koreanska utomlands och upptäck allt det som detta fantastiska språk har att erbjuda!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.