esl english ireland northern ireland galway atlantic language hero 0

Atlantic Language

Atlantic Language

Vår partnerskola etablerades 1993 och ligger mitt i centrum. Byggnaden är särskilt anpassad för att kunna ta emot många studenter och den har en modern infrastruktur med rymliga, ljusa, välutrustade klassrum och audiovisuell utrustning av hög kvalitet. Dessutom finns ett bibliotek och en multimediasal för att du ska kunna bredda dina språkkunskaper ytterligare. Under högsäsongen har skolan även tillgång till extra klassrum. Skolan är känd för sina kompetenta lärare, vilka kommer från olika håll, och för sin varma och välkomnande stämning. Vill du koppla av på rasterna finns en takterrass från vilken du har en fantastisk utsikt över Galway-bukten och själva staden.

Pluspunkter

Watch Language school Atlantic, Galway on YouTube.
 
Atlantic Language
Watch Language school Atlantic, Galway on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Irlands vackra västkust
  • Hög akademisk standard
  • Varm välkomnande atmosfär

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
IELTS
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

MEI
esl mei accreditation
ALTO
esl alto accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Det är när du, i total fördjupning, hela tiden är i kontakt med ett lands kultur som du bäst lär dig språket. Att bo i en irländsk familj innebär att man delar det dagliga livet med familjen i den nya kulturen, tränar språket och får en oförglömlig upplevelse. Familjerna är omsorgsfullt utvalda av skolan. Studenterna bor i eget rum med halvpension under veckan och helpension under helgen. Ungefärlig restid till skolan: 25 minuter.

Delad lägenhet (från 18 år)

esl shared appartment accommodation

Skolans lägenheter ger studenterna möjligheten att laga sin egen mat och är det idealiska alternativet för dem som önskar bo med internationella studenter nära stadens centrum. De är bekvämt möblerade och utrustade med delat kök, vardagsrum och gratis Wi-Fi för att möta studenternas behov. Dessa lägenheter erbjuder enkel- och tvåbäddsrum (endast för studenter som reser tillsammans) och du kan välja mellan privat eller delat badrum. Skolans personal samordnar blandningen av studenter i varje lägenhet för att säkra så stor nationalitetsmix som möjligt.

Residens Kitty Hall

Atlantic Galway Kitty Hall

Residenset Kitty Hall är idealiskt för studenter som vill ha en biljett på första parkett till det livliga, musikaliska navet Galway. Residenset är perfekt beläget i hjärtat av staden, samtidigt som det ligger bara på sju minuters promenad från skolan. Du har möjlighet att välja mellan ett enkel- eller tvåbäddsrum i en delad lägenhet. Båda alternativen kan ha antingen ett gemensamt badrum eller ett eget badrum. Rummen är inredda med garderob och skrivbord, samt finns Wi-Fi i hela lägenheten. Lägenheten har en mysig gemensam del bestående av ett vardagsrum med en TV och ett fullt utrustat kök - de boende har självhushåll och svarar själva för städningen. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin / torktumlare och studenterna får sängkläder och handdukar för sin vistelse. Sammantaget är det här alternativet perfekt för studenter som vill spendera sitt liv i Galway självständigt och umgås med sina nya vänner.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Galway language stay
Andra skolor i området
Galway
ESL Kaplan Dublin hero
Dublin
Kaplan International
 
esl english ireland northern ireland belfast ih belfast hero
Belfast
IH Belfast