esl english ireland northern ireland galway atlantic language hero 0

Atlantic Language

Atlantic Language

Vår partnerskola etablerades 1993 och ligger mitt i centrum. Byggnaden är särskilt anpassad för att kunna ta emot många studenter och den har en modern infrastruktur med rymliga, ljusa, välutrustade klassrum och audiovisuell utrustning av hög kvalitet. Dessutom finns ett bibliotek och en multimediasal för att du ska kunna bredda dina språkkunskaper ytterligare. Under högsäsongen har skolan även tillgång till extra klassrum. Skolan är känd för sina kompetenta lärare, vilka kommer från olika håll, och för sin varma och välkomnande stämning. Vill du koppla av på rasterna finns en takterrass från vilken du har en fantastisk utsikt över Galway-bukten och själva staden.

Pluspunkter

Watch Language school Atlantic, Galway on YouTube.
 
Atlantic Language
Watch Language school Atlantic, Galway on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Irlands vackra västkust
  • Hög akademisk standard
  • Varm välkomnande atmosfär

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

MEI
esl mei accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Tyskland
      Brasilien
      Spanien
      Frankrike
      Polen
      Tjeckiska Republiken
      Turkiet
      Kina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Det är när du, i total fördjupning, hela tiden är i kontakt med ett lands kultur som du bäst lär dig språket. Att bo i en irländsk familj innebär att man delar det dagliga livet med familjen i den nya kulturen, tränar språket och får en oförglömlig upplevelse. Familjerna är omsorgsfullt utvalda av skolan. Studenterna bor i eget rum med halvpension under veckan och helpension under helgen. Ungefärlig restid till skolan: 25 minuter.

Residens

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Detta boendealternativ är perfekt för studenter som självständigt vill uppleva den förtjusande staden Galway och dess sociala atmosfär. Residenset ligger cirka en kvarts promenad från språkskolan och du kan välja mellan ett eget och ett tvåbäddsrum, samt mellan privat och delat badrum. Residenset tillhandahåller sängkläder, handdukar och möjligheter att tvätta – men du rekommenderas att ta med en extra handduk. Studenterna har självhushåll, tillgång till ett fullt utrustat kök och svarar själva för städning av sina rum. Efter lektionerna kan du umgås och se på TV med dina nya vänner i den gemensamma loungen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.