Språkskolor för Japanska

En virvelvind av otrolig mat, serier och manga, mode, videospel, häpnadsväckande skyskrapor och sekler av tradition – en sammanfattning av Japan men med massor av saker att tillägga! Om du vill lära dig japanska, varför inte studera i en autentisk miljö på en språkresa för ungdomar i Japan? ESL:s kurser, skapade för att lära ut japanska utomlands för åldrarna 13 till 17 år, ger dig en speciell inblick i en kultur vars perfekta blandning av gammalt och nytt innehåller både det moderna och det traditionella och skapar trender världen över!
 

Läsa mer

Varför studera japanska utomlands?

 

Om du verkligen vill förbättra dina färdigheter i japanska, var kan du göra det bättre än i den Uppgående solens land? Du lär dig och praktiserar varje dag på din språkkurs i japanska utomlands för ungdomar med så mycket att ta in och så mycket att se och att göra, att du kommer att lära dig utan att förstå vad som händer! Fördjupa dig i det japanska språket och den japanska kulturen och lär dig mer om vad som gör Japan till en så speciell plats genom att själv vara där!


 

Är det svårt att lära sig japanska?

 

Det är sant att japanska är ett av de mer komplexa språken att lära sig, men låt inte det stoppa dig! Anta utmaningen – kan du tänka dig hur fantastiskt det kommer att kännas att kunna läsa och prata japanska flytande en dag? Det japanska inflytandet i världen betyder att du alltid kommer att kunna använda dina språkkunskaper och om du lär dig japanska utomlands, tänk hur kul du kommer att ha det under tiden! Att lära dig japanska i en autentisk miljö hjälper dig att lära dig mycket snabbare och du kommer att kunna berätta för vänner och familj om dina erfarenheter i åratal.


 

Varför välja ESL för en japansk språkresa för ungdomar utomlands?

 

På ESL har vi över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter att hitta sin perfekta språkresa utomlands. Vi var ett av de första företagen att introducera våra unga studenter till länder i Asien som Japan och Sydkorea och vi har haft god tid på oss att förfina den ideala språkkursen i japanska utomlands för ungdomar. Dessutom stöder vi dig hela vägen genom att hjälpa dig att ordna kursen och ge dig initierad information av din egen språkreserådgivare före, under och efter din kurs. Lär dig japanska utomlands och upptäck en värld av språk!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.