Språkresa till Berlin, Tyskland

En språkresa till Berlin är en otrolig chans att få lära känna livet i en av Europas mest dynamiska, kosmopolitiska städer, proppad med saker at utforska och nya platser att besöka. Du får inte tråkigt en sekund medan du läser tyska i Berlin, där du kommer att vara med om en hel mängd äventyr i Tysklands största stad! På ESL har vi massor av erfarenhet av att anordna den perfekta språkresan för ungdomar och vi ser fram emot att få hjälpa dig med din!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Berlin

Varför göra en språkresa till Berlin?

 
 • Praktisera tyska varje dag, både under stimulerande, motiverande lektioner och när du utforskar staden från Brandenburger Tor till Berlinmuren.
 • Upptäck en mångkulturell, modern stad medan du lär dig språket bakom ett land som utvecklas och framträder som Europas ekonomiska nav.
 • Få nya vänner från runt om i världen, som också kommit för att uppleva livet på campus och en unik språkresa till ett tyskt sommarläger för ungdomar i Berlin.
 

Vad kommer jag att göra på mitt tyska sommarläger i Berlin?


Våra kurser kombinerar det bästa av två världar: att lära sig ett språk och samtidigt personligen lära känna en ny livsstil och kultur. Du delar din resa med andra internationella studenter, lever campusliv med dem och deltar i spännande aktiviteter tillsammans, både i och utanför klassrummet. Du läser tyska i Berlin i din egen takt – välj mellan standard- eller intensivkurs så länge du vill under sommaren! Dessutom, våra kurser erbjuder möjligheten att kombinera lärandet med dina egna intressen – våra partnerskolor erbjuder lektioner i konst & design, vattensporter, ridning och mycket mer! ESL har något för var och en!


Varför välja ESL för en tysk språkresa för ungdomar till Berlin?


ESL började anordna sommarläger för ungdomar 1996, så vi har hjälpt unga studenter att uppnå sin fulla potential och utforska nya miljöer under tiden i över 20 år nu. Vi handplockar varje skola som arbetar med oss, vilket betyder att du kan vara säker på att din kurs i tyska är av högsta kvalitet. Dessutom hjälper vi dig att organisera ditt idealiska tyska sommarläger i Berlin från A till Ö, med gratis, personaliserade råd före, under och efter din kurs.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.