Språkresa till Paris, Frankrike

Vad vore bättre än att leva som en riktig parisare för att lära dig franska? Föreställ dig att vara omgiven av franskt mode, mat, sevärdheter och kultur varje dag och att praktisera och studera franska i Paris för att få en oförglömlig erfarenhet! På ESL är Paris ett av ungdomarnas favoritdestinationer och vi ser fram emot att få hjälpa dig att själv upptäcka Paris under din unika språkresa till Frankrike!


 

Se vårt urval av skolor för Franska - Paris

Fördelarna med ett franskt sommarläger i Paris

 • Du lär dig ett viktigt världsspråk i hjärtat av den franska huvudstaden.
 • Du träffar nya människor från hela världen och får internationella vänner.
 • Du kan utforska en av världens mest ikoniska städer och göra den till din!
 • Sist, men inte minst, gör du en verkligt oförglömlig erfarenhet!
 

Vad du kommer att göra på din juniorkurs i franska i Paris


Upplev campusliv, där du får möjlighet att kombinera det bästa av två världar – läsa franska i en autentisk, fridfull miljö, med utflykter för att utforska Paris när den är som bäst! Du lär dig franska med andra internationella studenter i en liten grupp, där lärarna stöder dig genom dynamiska, stimulerande lektioner. Du deltar i aktiviteter, organiserade av skolan och bor i franska sovsalar, vilket ger dig tillfälle att få internationella vänner från hela världen under din språkresa till Paris.
Du kan också kombinera din kurs med andra intressen – ESL erbjuder lektioner i mode som utvecklar dina färdigheter medan du tränger djupare ner i det franska språket genom dina intressen!


Varför göra en språkkurs i franska i Paris med ESL?


Den parisiska livsstilen är berömd över hela världen och med ESL hr du chansen att uppleva den på nära håll personligen! ESL erbjuder stolt dynamiska juniorkurser av hög kvalitet med mycket valuta för pengarna, inkluderande kurskostnaderna, administrativa avgifter och boende. Vi handplockar våra partnerskolor för att säkra att du ska få ut det bästa av din språkresa. Vi har över 20 års erfarenhet inom språkresebranschen och vår bakgrund gör att vi kan ge dig det stöd och den hjälp du behöver för att skapa din perfekta juniorkurs i franska i Paris.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.