Språkresa till Nice, Frankrike

Om du någonsin önskat få utforska Franska Rivieran, då är en juniorkurs i franska i Nice det perfekta sättet att göra det på, i den autentisk, unik omgivning! Att läsa franska i Nice låter dig utveckla dina språkliga färdigheter under det att du upplever Rivierans livsstil med blå himmel och glittrande hav. ESL har organiserat skräddarsydda språkresor för ungdomar till Nice i över 20 år, där de får ett autentiskt smakprov på fransk kultur och möter unga studenter från hela världen!


 

Se vårt urval av skolor för Franska - Nice

Fördelar med att läsa franska i Nice


 • Prata franska varje dag i en avspänd semestermiljö på Rivieran.
 • Lär personligen känna vad fransk kultur är och res hem med otroliga minnen av din tid i Nice.
 • Njut av att utforska staden på din fritid och lär känna de vackra, attraktiva gatorna med dina nya internationella vänner.
 

Vad du kommer att göra på ditt franska sommarläger i Nice


ESL erbjuder olika typer av juniorkurser i Nice, allt från standardkurser till intensivkurser, med möjlighet att kombinera din kurs i franska med roliga aktiviteter som dykning, segling eller rodd – så att du verkligen får komma ut och uppleva den franska Rivieran! Oavsett vad du väljer att göra på din kurs, deltar du i dynamiska lektioner i små grupper som hjälper dig att göra snabba framsteg i din inlärning, blandat med ett varierat aktivitetsprogram tillsammans med dina internationella klasskamrater. Du har också ledig tid att utforska staden och verkligen lära känna den och dess lokala vardagsliv under din språkresa till Nice.


Din språkkurs i franska i Nice med ESL-kvalitet


ESL började anordna sommarläger för ungdomar 1996, så vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa unga studenter att nå sin fulla potential och att utforska en ny miljö under tiden. Vi handplockar varje skola som vi arbetar med, vilket betyder att du kan vara säker på att din kurs i franska är av högsta kvalitet. Vi vill ge dig stöd hela tiden under din språkresa med oss, så du får din egen språkreserådgivare som hjälper dig att organisera ditt perfekta franska sommarläger i Nice, med gratis, personaliserade råd före, under och efter din kurs.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.