Språkkurs Ryska

Ryska, språket i världens största land, med över 150 miljoner invånare över två kontinenter, är ett av världens mest betydande och inflytelserika språk. En rysk språkresa utomlands öppnar dörrarna för dig inte bara i Östeuropa, men i hela världen – och du kommer också att uppleva en unik, spännande kultur medan du lär dig språket! På ESL har vi hjälpt språkstudenter i över 20 år och vi har insiderkunskapen du behöver för att hjälpa dig att sätta ihop din perfekta språkkurs i ryska utomlands.
 

Läsa mer

Varför studera ryska utomlands?

 

Ryska är ett av Europas nyckelspråk, då det talas inte bara i hela Ryssland, utan i många av de länder som en gång stod under Sovjetunionens inflytande. Ryska är än idag ett viktigt affärs- och handelsspråk i Israel, Armenien och många länder i Östeuropa. Med den ryska ekonomiska boomen, är en språkkurs i ryska utomlands ett välkommet tillskott i vilket internationellt CV som helst och att lära dig språket låter dig uppleva det sanna Ryssland – ett land som länge gömt sig bakom språkbarriären.


 

Vilka är fördelarna med en språkkurs i ryska utomlands?

 
 • Du kommer att uppleva en total fördjupning, genom att tala och höra ryska i en autentisk miljö.
 • Du utforskar de rysktalande ländernas rika kultur och får själv uppleva den på nära håll.
 • Dina erfarenheter förbättrar ditt CV och din internationella språkprofil.
 • Du kommer att kunna kommunicera med folk i Östeuropa och med utlandsryssar.
 • Du kommer hem med minnen av ett nytt land och en ny kultur du aldrig glömmer!
 

Vart kan jag göra en rysk språkresa utomlands?

 

På ESL erbjuder vi en mängd olika språkresedestinationer och det gäller även för ryska. Vi erbjuder kurser i Ryssland, Lettland och Ukraina, så du kan välja bland olika städer – och kulturella erfarenheter förstås! Från världsberömda städer som Sankt Petersburg och Moskva i Ryssland, till Kievs gyllene spiror i Ukraina eller till mötespunkten för Öst- och Nordeuropa, Riga i Lettland … du har mycket att uppleva vart du än väljer att resa! Utforska våra ryska språkresor utomlands och se vart ESL kan ta dig!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.