esl russian course hero

Gratis Ryskatest

Testa dina ryskakunskaper med detta snabba online test

Testa din nivå i ryska

Utvärdera din nivå

Om du vill utvärdera dina färdigheter i det arabiska språket innan du sätter igång med en kurs i ryska utomlands, har vi det rätta testet för dig!

Vårt gratistest i arabiska omfattar 40 flervalsfrågor med allt från grammatik till ordförråd och är perfekt för studenter som vill förbättra sina kunskaper eller helt enkelt vill mäta sin nivå för att vara säkra på att anmäla sig till rätt kurs.


Testet tar ca 20 minuter och visar resultatet omedelbart: en utvärdering av din nivå och en lista på svaren så att du kan gå igenom dessa. Du behöver inte uppge någon personlig information och du kan repetera testet så många gånger du vill.
 
 
Vi hoppas du ska uppskatta vårt test i ryska online.

Lycka till! Удачи​!

Varför göra vårt ryskatest?

1

Välj rätt ryskakurs

Innan du bestämmer dig för att delta i en ryskakurs utomlands behöver du veta var du börjar och vilka dina styrkor och svagheter är. Detta gör att du kan välja en ryskakurs som fokuserar på dina specifika behov.

2

Sätt mål

Utan att ha gjort ett ryskatest är det svårt att veta vilka mål som är uppnåeliga - när du väl vet nuvarande nivå har du en tydlig förståelse för vilka färdigheter du behöver förbättra för att nå en högre ryskanivå.

3

Mät dina framsteg

Om du har studerat ryska ett tag, kan vårt ryskatest visa framstegen så långt, och hur långt du kan nå under en språkresa utomlands. Genom att göra testet under och efter ryskakursen utomlands kan du även se hur långt du har nått.

Välj var du vill testa dina färdigheter i ryska!

Kolla in våra resmål för ryska nedan för att sätta dina ryska språkkunskaper på det ultimata provet.

Kolla in våra ryska resmål

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero