Språkkurs Kinesiska (mandarin)

Ett program för att studera kinesiska utomlands ger en unik erfarenhet som erbjuder dig chansen att komma närmare språket än någonsin tidigare! Över en miljard har detta som modersmål och runt 50 miljoner kineser bor utomlands runt om i världen, så att lära dig kinesiska kommer att öppna nya vyer vart du än beger dig! ESL var en av de första språkreseförmedlarna att erbjuda kurser i kinesiska utomlands, så du kan lita på vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter i snabb takt medan du upptäcker hur vackert mandarin är!
 

Läsa mer

Varför ta en språkkurs i kinesiska utomlands?

 

Det är säkert att påstå att kinesiska är ett av de mer komplexa språken för européer att lära sig – men det behöver inte vara så! Ett program för att studera kinesiska utomlands hjälper dig att fördjupa dig i språket, då du dyker rätt ner i det och hör kinesiska talas runt omkring dig överallt! Tänk hur fort du kommer att snappa upp saker när du ser kinesiska tecken så långt ögat når och när du praktiserar talad kinesiska varenda dag. En kinesisk språkresa är en otrolig möjlighet att träffa människor från hela världen och att praktisera dina nya språkliga färdigheter i en autentisk omgivning.


 

Var kan jag studera kinesiska utomlands?

 

Vi har en bred portfölj av resmål med fler än 250 destinationer för dig att välja mellan. Vill du göra en kinesisk språkresa utomlands öppnas en mängd olika möjligheter med ESL som har kurser i både Kina och i Taiwan, så du har mycket att välja bland. Från den livliga kinesiska huvudstaden Beijing till den strålande megastaden Shanghai, till kuststaden Qingdao eller till Taipeis magiska marknadsgator, har du inga problem att skapa ditt perfekta kinesiska äventyr med oss.


 

Varför välja ESL för en kinesisk språkresa utomlands?

 

ESL har över 20 års erfarenhet i branschen och som ett av Europas första företag att erbjuda program för att studera kinesiska utomlands i Asien, har vi byggt upp en solid kunskapsbas som hjälper dig att skapa den perfekta kursen i kinesiska utomlands. Att boka och organisera din språkresa är aldrig ett problem med ESL – vi ger dig stöd hela vägen eftersom vi vet att det inte alltid är lätt att ordna en resa till andra sidan jorden. Du får gratis, personaliserade råd och insiderkunskap om resan med oss så att du enkelt kan skapa dina drömmars språkresa.

Hur uppskattar du din nivå i kinesiska?


Om du vill veta din nivå i kinesiska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår kinesiska gratistest online.Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i kinesiska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i kinesiska.

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.