Språkkurs Japanska

Som språket bakom en av världens största ekonomier och kanske ett av de mest inflytelserika länderna detta århundrade, studeras nu japanska av hundratusentals studenter i hela världen. Japans enorma kulturella inflytande och mjuka makt lockar besökare och studenter år in och år ut – och visar inga tecken på att avta. Som ett av de första språkreseföretagen att erbjuda japanska språkresor utomlands, har vi på ESL kunskapen och expertisen att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper i japanska i Den uppgående solens land och att erbjuda dig en upplevelse du kommer att bevara för evigt.
 

Läsa mer

Varför välja att studera japanska utomlands?


Japanska talas av 120 miljoner människor som bor i en av den moderna världens mäktigaste ekonomier. Här följer bara några av fördelarna med att lära sig japanska utomlands:

 • du fördjupar dig totalt i det japanska språket från det att du landar
 • medan du lär dig och utvecklar, får du en personlig erfarenhet av japansk kultur
 • din vilja att pröva något nytt och färdigheterna du inhämtar, förbättrar dina karriärmöjligheter och ditt självförtroende
 • du kommer att känna en oslagbar tillfredsställelse att kunna läsa och skriva ett av de mest komplexa språken i Asien, eller i världen!
 
 

Var kan jag studera japanska utomlands?


Den japanska världen hos ESL sträcker sig utanför Tokyo! Vi erbjuder språkkurser i japanska i huvudstaden, självklart, men ger dig också möjlighet att upptäcka mer av Japan och dess rika kultur i städer som Kobe och Fukuoka. Du kan lära dig japanska medan du lär känna vardagslivet och Japans moderna och gamla traditioner.


Varför välja ESL för din japanska språkresa utomlands?


Vi var en av de första att erbjuda kurser i japanska i Japan, som förstod trenden och förutsåg boomen att lära sig asiatiska språk innan den ens hade börjat! Hos ESL är det lätt att studera japanska utomlands – vi stödjer dig hela vägen och ger dig råd som hjälper dig att skapa din idealiska språkerfarenhet. Vår personliga service säkrar att du känner dig trygg med dina beslut och det faktum att vi hjälpt studenter att hitta deras perfekta språkerfarenhet i över 20 år, betyder att du är i de bästa händer när du väljer ESL för din japanska språkresa utomlands.

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.