Språkkurs Arabiska

Vill du lära dig ett språk som talas av över 300 miljoner människor runt om i världen? Ett språk för handel, internationella relationer, resor och årtusenden av historia och kultur. Att studera arabiska utomlands kommer att ge dig en unik inblick i denna värld och öppna dörrar för dig både som person och professionellt. Arabiska är ett högt efterfrågat språk och som växer år efter år. Vad väntar du på? Ta ledningen med en kurs i arabiska utomlands!
 

Läsa mer

Varför ta en språkkurs i arabiska utomlands?

 
 • Att studera arabiska låter dig känna en verklig tillfredsställelse när du uppnår dina mål: att lära sig ett nytt alfabet och grammatiskt system, bland annat, är något att vara stolt över!
 • Om du vill boosta din karriär, kommer arabiska att hjälpa dig att stå ut från mängden. Det kommer att öppna nya dörrar för dig runt om i Mellanöstern och i Afrika, där det används som gemensamt språk och i Europa blir du efterfrågad för dina speciella färdigheter!
 • Arabiska är ett vackert språk som har påverkat så mycket genom historien. När du lär dig språket upptäcker du mer om kulturen bakom det, både förr och nu.
 

Varför studera arabiska utomlands?

 

En arabisk språkresa utomlands ger en unik möjlighet att fördjupa dig totalt i språket, vilket låter dig göra mycket snabbare framsteg än om du studerat hemma. Du hör språket på gatan, praktiserar det under det att du utforskar nya platser och utvecklar dina läsfärdigheter då du ser det skrivet överallt runt dig! Dessutom ger dig att studera arabiska utomlands mer än bara språkkunskaper. Du kommer att träffa folk från hela världen, få livserfarenhet och mjuka färdigheter som kommer att se imponerande ut i ditt CV – och samla oförglömliga minnen för hela livet!


 

Var kan jag göra en arabisk språkresa utomlands?

 

Arabiska talas i fler än 20 länder över hela jorden, så världen ligger bokstavligen för dina fötter! På ESL är vi stolta över att erbjuda en mängd olika kurser på fler än 250 resmål. Våra språkkurser i arabiska utomlands ger dig chansen att upptäcka några av de mest ikoniska arabisktalande nationerna, med språkresor till Marocko, Jordanien och Egypten. Vi handplockar våra partnerskolor för att säkra att du ska få en fördjupad, berikande erfarenhet, genom att lära dig under dynamiska lektioner och verkligen komma i kontakt med kulturen där du studerar. Upptäck en värld av språk på en arabisk språkresa utomlands!


Hur uppskattar du din nivå i arabiska?


Om du vill veta din nivå i arabiska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår arabiska gratistest online. Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i arabiska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i arabiska.

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.