ESL arabic course abroad

Gratis arabiskatest

Testa dina arabiskkunskaper med detta snabba onlinetest

Testa dina arabiskkunskaper

Utvärdera din nivå

Om du vill utvärdera dina färdigheter i det arabiska språket innan du sätter igång med en kurs i arabiska utomlands, har vi det rätta testet för dig!
 
Vårt gratistest i arabiska omfattar 40 flervalsfrågor med allt från grammatik till ordförråd och är perfekt för studenter som vill förbättra sina kunskaper eller helt enkelt vill mäta sin nivå för att vara säkra på att anmäla sig till rätt kurs.
 
Testet tar ca 20 minuter och visar resultatet omedelbart: en utvärdering av din nivå och en lista på svaren så att du kan gå igenom dessa. Du behöver inte uppge någon personlig information och du kan repetera testet så många gånger du vill.
 
Vi hoppas du ska uppskatta vårt test i arabiska online.
 
Lycka till! حظا سعيدا

Varför bör du göra vårt arabiskatest online?

1

Välja rätt arabiskakurs

Innan du bestämmer dig för att delta i en arabiskakurs utomlands behöver du veta var du börjar och vilka dina styrkor och svagheter är. Detta gör att du kan välja en arabiskakurs som fokuserar på dina specifika behov.

2

Sätta upp mål

Utan att ha gjort ett arabiskatest är det svårt att veta vilka mål som är uppnåeliga - när du väl vet nuvarande nivå har du en tydlig förståelse för vilka färdigheter du behöver förbättra för att nå en högre arabiskanivå.

3

Mäta dina framsteg

Om du har studerat arabiska ett tag, kan vårt arabiskatest visa framstegen så långt, och hur långt du kan nå under en språkresa utomlands. Genom att göra testet under och efter arabiskakursen utomlands kan du även se hur långt du har nått.

Testa din arabiska i verkligheten med ESL

Ett onlinetest är en sak, men har du någonsin tänkt på att testa din arabiska i en mer naturlig miljö? Kolla in våra arabiska program för att hitta resmålet som passar dig bäst!

Kolla in våra arabiska resmål

Utforska alla destinationer
Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero