Språkresor till Tokyo

Denna stad har 12 miljoner invånare och 33 miljoner om man räknar hela storstadsområdet! Den japanska författaren Natsume Sôseki har uttryckt detta på ett mycket bra sätt: “Hur långt man än går tar Tokyo aldrig slut”... Gigantisk, myllrande, modern, varierad, traditionell, livfull. Det går inte att beskriva Tokyo med ord.

Under din språkresa får du möjlighet att upptäcka en futuristisk, industriell och ekonomisk värld som är sammanflätad med de allra äldsta traditionerna. Efter japansklektionerna får du tid att utforska viktiga attraktioner i denna storstad och gå på äventyr i det mäktiga kejserliga palatset, beundra butikernas vackra skyltfönster i Ginza, gå på en kabuki-föreställning eller bege dig till kvarteret Shinjuku för att uppleva nattlivet där. Om du vill lära dig mer om Tokyos kultur och förflutna efter lektionerna, är Asakusa den perfekta utgångsplatsen. Det är ett traditionellt kvarter där du kan promenera i gränderna som kantas av gamla hus och gatuhantverkare. Åk på språkresa till den storslagna staden Tokyo som är futuristisk och traditionell på en och samma gång!

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.