Språkresor till Tokyo

Denna stad har 12 miljoner invånare och 33 miljoner om man räknar hela storstadsområdet! Den japanska författaren Natsume Sôseki har uttryckt detta på ett mycket bra sätt: “Hur långt man än går tar Tokyo aldrig slut”... Gigantisk, myllrande, modern, varierad, traditionell, livfull. Det går inte att beskriva Tokyo med ord.

Under din språkresa får du möjlighet att upptäcka en futuristisk, industriell och ekonomisk värld som är sammanflätad med de allra äldsta traditionerna. Efter japansklektionerna får du tid att utforska viktiga attraktioner i denna storstad och gå på äventyr i det mäktiga kejserliga palatset, beundra butikernas vackra skyltfönster i Ginza, gå på en kabuki-föreställning eller bege dig till kvarteret Shinjuku för att uppleva nattlivet där. Om du vill lära dig mer om Tokyos kultur och förflutna efter lektionerna, är Asakusa den perfekta utgångsplatsen. Det är ett traditionellt kvarter där du kan promenera i gränderna som kantas av gamla hus och gatuhantverkare. Åk på språkresa till den storslagna staden Tokyo som är futuristisk och traditionell på en och samma gång!

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.