Språkresor till Tokyo

Tokyo är drömdestinationen för tusentals studenter i japanska runt om i världen, en sjudande metropol där de helt kan fördjupa sig i japansk kultur och japanska traditioner dygnet runt. På ESL är vi stolta över att kunna erbjuda kurser av exceptionell kvalitet för att hjälpa våra studenter att läsa japanska i Tokyo och att utforska varje hörn av denna fantastiska stad – från världens, av fotgängare, mest trafikerade gatukorsning i Shibuya till Harajuka där trender föds på sekunder.
 

Se vårt urval av skolor för Japanska - Tokyo

Varför göra en språkresa till Tokyo?

 

Du blir totalt omgiven av japanska från ögonblicket du anländer till Tokyo – du hör och läser det överallt då du utforskar staden – och med nära 14 miljoner tokyobor har du mer än tillräckligt för att praktisera! En kurs i japanska i Tokyo erbjuder möjligheten till total fördjupning i språket, en chans som du inte kan få någon annan stans än i Japan. Utforska konst, design, pachinko – och vem kan glömma karaoke? – med egna ögon och praktisera dina nyvunna kunskaper med lokalbor och med andra internationella studenter och lär känna kulturen på nära håll.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i japanska i Tokyo?

 

Våra partnerskolor lägger speciell vikt vid dynamiska, interaktiva lektioner, där du känner dig engagerad i gruppen och pratar från dag ett. Du kommer att studera i en liten grupp, så det finns gott om tillfälle att testa allt du lär dig och att tillämpa dina kunskaper. Dina lärare kommer att stödja dig för att du ska uppnå dina mål. Våra partnerskolor erbjuder också möjligheten att kombinera din kurs med andra aktiviteter som japansk matlagning och manga, så att du kan fördjupa dig ännu mer i kulturen. Din kurs i japanska i Tokyo kommer verkligen att hjälpa dig att lära känna en ny sida av Japan och att få erfarenhet av livet där!


 

Hur kan jag ordna min kurs i japanska i Tokyo?

 

På ESL har vi över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter att ordna den perfekta språkresan utomlands, så du kan vara trygg med att veta att du får vårt fulla stöd under din språkresa till Tokyo. Vi hjälper dig att organisera din resa från A till Ö, att välja din kurs och även att ordna var du kan bo i Tokyo när du anländer. Vår insiderkunskap betyder också att vi ger dig tips och information om andra viktiga aspekter av din resa, som flyg, aktiviteter och hur mycket du behöver budgetera. Vi är med dig hela vägen!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.