Språkresor till Montreux

Ta din franska till nästa nivå vid Genèvesjöns pittoreska stränder. En språkkurs i Montreux kommer att helt fördjupa dig i den unika schweizisk-franska kulturen, omgiven av ett vykortsvackert landskap. Med snötäckta bergstoppar och gamla borgar, är Montreux den perfekta tillflyktsorten för alla studenter som letar efter en ny erfarenhet utomlands! Läs franska i Montreux och lär känna den vackra schweiziska naturen!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Montreux

 • Lägg till i favoriter

  Alpadia Montreux ligger på huvudgatan i Montreux, som går utmed sjön Léman och den vackra promenaden som...

  Från 4061 SEK
  430 CHF för 1 vecka

Varför studera franska i Montreux?

 

ESL har sitt huvudkontor i Montreux, varför vi definitivt vet ett och annat om denna vackra stad vid sjöstranden! Om du önskar studera franska i en idyllisk omgivning, är Montreux det perfekta stället. Eftersom staden ligger i den franskspråkiga delen av Schweiz, kommer du att erfara en total fördjupning i franska och Montreuxs fantastiska omgivningar kommer att utmana din äventyrslust. En kurs i franska i Montreux låter dig utveckla dina franska kunskaper i en autentisk miljö, där du också kan utforska Alpernas skönhet och komma i kontakt med den schweiziska kulturen.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i franska i Montreux?

 

Dina franska lektioner här kommer att låta dig göra mycket mer än att utforska Genèvesjön – du lär dig franska i Montreux i en välkomnande, stödjande miljö och studerar med studenter från hela världen under dynamiska lektioner som pushar dig at nå dina mål. Du får erfara en total fördjupning oavsett vilken kurs du väljer, från standard- till intensivkurs och om du behöver lära dig franska för något specifikt ändamål, är vår partnerskolas examenskurser eller privatlektioner det perfekta valet. Låt oss få veta vad du vill uppnå, så hjälper vi dig att hitta det rätta valet för dig.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Montreux?

 

Vi har haft vår bas i Montreux i mer än 20 år och sedan starten 1996 har vi stolt erbjudit språkkurser av högsta kvalitet, som hjälper studenter att skapa minnesvärda erfarenheter utomlands. Vår insiderkunskap betyder att vi kan erbjuda dig vad just du behöver och stödja dig hela vägen under din kurs i franska i Montreux, med din egen språkreserådgivare … helt gratis! Prata med oss och se hur vi kan skräddarsy en kurs som passar dina behov och som får dig att upptäcka en värld av språk med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.