Språkresor till Montpellier

Montpellier är den perfekta studentstaden där nästan en tredjedel av befolkningen är studenter! På en språkresa till Montpellier kommer du att befinna dig i den perfekta studiemiljön alldeles vid Medelhavet, med sol, hav och sand alldeles inom räckhåll. Kombinera det bästa av den akademiska världen och turism på din kurs i franska i Montpellier och lär dig snabbt i total språkfördjupning!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Montpellier

Varför göra en språkresa till Montpellier?


Stadens stora andel studenter gör den till den idealiska platsen för att göra framsteg i franska, då du kan praktisera språket dygnet runt med både ortsbefolkningen och med de internationella studenterna. Att höra och tala franska varenda dag hjälper dig att lära dig fortare och du övar i en autentisk miljö, omgiven av fransk kultur och livsstil på medelhavskusten. Montpelliers arv och blandning av kulturer – tänk spansk, marockansk och italiensk – gör den till en fascinerande plats att utforska. Du kommer att älska varje minut av din kurs i franska i Montpellier!


 

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Montpellier?


Våra partnerskolor erbjuder ett brett kursutbud och vilka mål du än har kan du vara säker på att uppnå dem genom dynamiska lektioner i en stödjande, vänlig miljö. Låt oss bara få veta hur länge du vill studera franska i Montpellier så matchar vi det mot den rätta kursen och skolan. Alla våra kursalternativ är flexibla – prata med din språkreserådgivare för att komma fram till vad som passar bäst för dina behov och mål.


 

Varför välja ESL för att studera franska i Montpellier?


ESL har över 20 års erfarenhet av att anordna den ideala språkkursen för tusentals studenter över hela Europa. Vår ESL-kvalitet omfattar:

 
 • Gratis, personaliserad rådgivning och insiderkunskap om dina kursalternativ.
 • Stöd före, under och efter din kurs.
 • ESL:s lägstaprisgaranti: vi matchar priset om du hittar kursen till lägre pris hos en annan förmedlare eller hos skolan.
 • Högkvalitativa kurser: vi utvecklar en nära personlig kontakt med våra partnerskolor för att säkra att du verkligen ska få det bästa när det kommer till språkkurser.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.