Språkresor till Bordeaux

En språkresa till Bordeaux låter sig upptäcka mer än bara vinkulturen! Även om staden och vinkulturen är oskiljaktiga, har Bordeaux så mycket mer att erbjuda, från sitt läckra franska kök till den spektakulära Miroir d’Eau – världens största vattenspegel! Läs franska i Bordeaux och utforska århundraden av förfining, gastronomi och kultur!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Bordeaux

 • Lägg till i favoriter

  Vår språkskola France Langue i Bordeaux ligger mitt i Girondes huvudstad, i ett av de mest livfulla och...

  Från 4374 SEK
  420 EUR för 1 vecka

Varför studera franska i Bordeaux?

 

Bara tänk dig att gå på de terrakottabelagda gatorna i Bordeaux, praktisera din franska när du shoppar på böndernas matmarknad, utforskar stadens många museer och historiska platser och beställer ett glas perfekt vin! En kurs i franska i Bordeaux låter dig erfar total fördjupning, både i ett annat språk och dess kultur, samt genom att praktisera din franska varenda dag med lokalbor och internationella studenter. Det är ett bombsäkert sätt att göra snabba framsteg – och skapa underbara minnen utomlands!


 

Fördelar med att läsa franska i Bordeaux.

 
 • Du erfar total fördjupning genom att höra och tala franska överallt i staden.
 • Du träffar människor från hela världen och studerar i en verkligt internationell miljö.
 • Du utvecklar dina färdigheter i franska i en autentisk miljö och lär dig snabbare genom att hela tiden praktisera och – självklart – roa dig!
 • Du befinner dig på en strategisk plats för att utforska mer av Frankrike. Med stranden, charmiga franska byar, vingårdar och fantastiska slott på bara timmars avstånd, kommer det aldrig att fattas dig platser att besöka!
 

Vad kommer jag att göra på min lurs i franska i Bordeaux?

 

På ESL arbetar vi nära våra partnerskolor för att säkra att de erbjuder kurser som engagerar och stimulerar studenterna och hjälper dig att göra framsteg genom dynamiska lektioner och intressanta kulturella aktiviteter. Oavsett din språknivå – nybörjare eller avancerad – hjälper vi dig att finna den ideala kursen i franska i Bordeaux som får dig att uppnå dina studiemål. Genom våra partnerskolors standardkurser, kombinerade kurser och intensivkurser, tillsammans med superintensiva alternativ och även kurser i fransk kultur, hjälper vi dig att hitta den exakta kursen du behöver för att lyckas.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.