Språkresor till Santa Barbara

Om den är bra nog för Brad Pitt, är den kaliforniska kuststaden Santa Barbara bra nog för vem som helst! Denna vackra stad är dock mer än bara hemma för kändisar – med kilometerlånga sandstränder, trädkantade gator fulla av affärer och en avslappnad medelhavskänsla, kommer det aldrig fattas dig saker att uppskatta. Plugga engelska i Santa Barbara och se själv varför staden kallas den amerikanska Rivieran!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Santa Barbara

Varför studera engelska i Santa Barbara?

 • Du får möjligheten att praktisera språket med ortsbor och internationella studenter genom att tala engelska varje dag och förbättra dig hela tiden, under det att du utforskar staden.
 • Du upplever den kaliforniska livsstilen och upptäcker Santa Barbaras kulturella historia, en blandning av klassiskt amerikanskt och spanskt kolonialt inflytande.
 • Med de böljande Santa Ynez-bergen som bakgrund och Stilla havet som breder ut sig framför dig så långt ögat når, befinner du dig mitt i det verkliga kaliforniska paradiset!

   

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Santa Barbara?

 

Med ESL får du möjlighet att utforma den perfekta kursen i engelska som hjälper dig att nå dina mål – vi jobbar inte med uniforma kurser tillsammans med våra partnerskolor! Du kan välja hur länge du vill studera, var du vill bo och den typ av kurs du önskar – alla alternativ är flexibla. Med standardkurser, halvintensiva kurser och intensivkurser att välja mellan, liksom förberedande examenskurser, täcker vi alla alternativ för att säkra att våra studenter kan skapa sin perfekta språkkurs i engelska i Santa Barbara.

 

Varför läsa engelska i Santa Barbara med ESL?

 

Sedan ESL startade 1996, har vi varit stolta att kunna erbjuda kvalitetskurser till exceptionella priser och vår lägstaprisgaranti betyder att du aldrig betalar mer hos oss än du skulle göra hos någon annan förmedlare. Våra tjänster är helt personaliserade och du får din egen språkreserådgivare som stöder dig hela vägen. Upptäck en värld av språk på din språkresa till Santa Barbara!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.