Språkresor till Santa Barbara

Denna kaliforniska stad, en halvtimme från Los Angeles, kommer att förvåna dig från första stund. När du pluggar engelska på en språkresa till Santa Barbara, lär du dig språket i en avslappnad miljö i sällskap med studenter från hela världen med vilka du kan njuta av badstranden efter lektionerna och av nattlivet utmed kusten.
 

Santa Barbaras spanska förflutna reflekteras i dess berömda Mission (som fortfarande bebos av franciskanermunkar) och i dess rika historiska och kulturella arv. Unik arkitektur, stenlagda gränder, barer och restauranger på modet, märkesboutiquer … Denna trevliga och soliga stad har verkligen allt för att du ska trivas! Och alldeles i närheten väntar det fantastiska landskapet i nationalparken Los Padres på dig för ett veckoslut i naturen.

Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - Santa Barbara

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.