Språkresor till Miami

Få en glimt av strandliv, skyskrapor och Everglades på din språkresa till Miami! I denna stora stad i USA, viktig inom konst och nöjesindustrin, får du en garanterat spännande vistelse under din kurs i engelska i Miami. Miami är ett nav för internationella besökare och hos ESL är Miami ett av de populäraste resmålen bland språkstudenterna – solen, sanden och det ljuva livet lockar dem år efter år att studera engelska i denna speciella stad!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Miami

 • Lägg till i favoriter

  OBS. skolan flyttar till nya lokaler. Från och med 01.04.2021 kommer lektionerna att hållas i den nya...

  Från 5011 SEK
  570 USD för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Miami?

 

Varje stat i USA är speciell och bjuder på en ny kulturell upplevelse varje gång du passerar gränsen – och Miami erbjuder något unikt som lockar besökare året runt att förundra sig över dess skyskrapor och tropiska träskmarker, allt i samma stad! Du utforskar de fantastiska vyerna, totalt fördjupad i engelska – talar, hör och läser språket dygnet runt! Även om Miami är en amerikansk storstad, är den tillräckligt liten för att du ska känna dig välkommen och verkligen kunna smälta in i miljön på en gång!

 

Vilken typ av kurser i engelska i Miami kan jag göra?

 

Våra partnerskolor erbjuder många olika typer av kurser för alla sorters önskemål. Vare sig du vill studera som hobby eller för att resa, eller du vill lära dig snabbt på en intensivkurs, har våra partnerskolor den perfekta kursen för dig. Vi handplockar våra skolor och arbetar intimt med dem för att säkra att våra krav uppfylls – vi erbjuder våra studenter högkvalitativ undervisning och en välkomnande, dynamisk miljö på varje kurs. Prata med oss och låt oss få veta vad du letar efter för din kurs i engelska i Miami, så hittar vi den ideala kursen för dig,

 

Varför välja ESL för att studera engelska i Miami?

 

Vi har varit i språkresebranschen i över 20 år nu och vår erfarenhet betyder att vi har all den insiderkunskap du behöver för att utforma din ideala språkresa utomlands. Vi hjälper dig att helt personanpassa din språkresa och skapar den perfekta kursen i engelska i Miami som passar dina behov. Vi lyssnar och guidar dig hela vägen – gratis! Du kan känna dig trygg i vetskapen om att du är i de bästa händer och att vi ger dig en språkupplevelse du aldrig kommer att glömma.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.