Språkresor till Honolulu

Öparadiset Hawaii är en del av USA sedan 1959. Med ett angenämt klimat året runt, en frodig vegetation och drömstränder, är det inte förvånande att det är så populärt bland unga studenter att göra en språkresa till Honolulu! I denna moderna och dynamiska stad kommer ön Oahus mångkulturella befolkning att hälsa dig varmt välkommen.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Honolulu

Du kommer att imponeras över det turkosblåa vattnet, undervattensfaunan, den vilda naturen och de soldränkta stränderna i detta lilla paradisiska hörn, som bland andra besöks av surfare från hela världen. Besök den slocknade vulkanen Diamond Head eller koppla av under solen på den berömda stranden Waikiki och praktisera din engelska medan du smuttar på en cocktail tillsammans med dina nya internationella vänner!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.